Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért nem érzem magam jól...

Miért nem érzem magam jól ebben az országban ?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem érzem azt, hogy nekem itt lenne a helyem. Itt mindenki olyan mint egy nagy óvodás, még a 30+-osok is.

A legtöbbjük hisztis, máson tölti ki a haragját, sértődékeny. És a legdurvább, hogy a kisvárosokban rosszabb a helyzet.

Mindenki pesszimista, bár azt mondják nyugat Magyarországon sokkal másabbak az emberek. Ezért tanácstalan vagyok kissé.

Ugyanis gondolkodtam külföldi munkalehetőségen is. Vagy esetleg nyugatabbra ebben az országban.

Mit gondoltok ?

2023. márc. 21. 16:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Egy konkrét nép nem lehet hülye, ez embertől függ.Ha abban közösségben nem érzed jól magad elmehetsz, de nem hiszem el csak hisztis emberekkel találkoztál.
2023. márc. 21. 16:49
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
A fideszesek boldogok és ez a lényeg. Azért nem érzed magad annak mert ez egy szar hely…nincs ezen mit ragozni. Nyugi jön a nyár talán kicsit jobb kedved lesz…de akkor is sok lesz a köcsög
2023. márc. 21. 16:50
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Lehet csak ezeket az embereket veszed észre, azért van.
2023. márc. 21. 17:02
 4/15 anonim ***** válasza:
58%

Hát figyelj, én rengeteget randiztam életemben és végül egy külföldiben találtam meg az igazit, egy magyar pasi se ért a nyomába, annyira önzetlen, vidám, rengeteget bókol stb, ilyen odaadást és életvidámságot egy magyar pasitól sem tapasztaltam. Többnyire pesszimisták, toxikus velük a kapcsolat, nem építik hanem rombolják az önbizalmad, elvárások hegyekben, csak tenni ne kelljen semmit…

Én ugyan itthon találtam meg a párom, de már nagyon terveztem a kiköltözést is emiatt. Mivel nekem jó munkám van, már nem költöznék ki, de abszolút megértelek, maga a környezet, az emberek sokkal toxikusabbak itt, mint sok más helyen külföldön.

2023. márc. 21. 17:05
 5/15 A kérdező kommentje:

Érdekes más országban nem ilyen agresszívak az emberek. Nincs ennyi frusztráció, rosszindulat, gyerekes viselkedés.

Pedig az emberek 98%-a ilyen. Legalább is ebben az országban.

2023. márc. 21. 17:07
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
#5 mint írtam külföldi a párom, és ő is azt tapasztalja itt, hogy agresszívan kapkodva vezetnek az emberek, ügyfélszolgálaton sokszor bunkók…hát, sajnos a magyarok többsége tényleg ilyen barom.
2023. márc. 21. 17:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. Próbáld ki magad külföldön. Nincs vesztenivalód. Lehet, tényleg bejön, és jobb lesz a közérzeted
2023. márc. 21. 17:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos már lassan ott tartunk, hogy csoda, ha valaki itt jól érzi magát, és közben nem érdeke az, hogy a jelenlegi kormány legyen hatalmon.

Szerintem is érdemes lenne megpróbálni a külföldi melót. Jót tenne, már legalább a környezetváltozás miatt is.

2023. márc. 21. 21:58
 9/15 anonim ***** válasza:
14%

A külföldi páros elég szánalmas. Közben meg csalja a külföldi kanja.

A műmosoly a külföldieké. A magyarok ritkán műmosolyognak. Mindenkit utálunk.

ez így van jól!

2023. márc. 22. 09:33
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
#9 pont a hozzád hasonlók miatt se lenne többet magyar párom, csak megerősítesz benne😂
2023. márc. 22. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!