Miért nem érzem magam jól ebben az országban ?
Egyáltalán nem érzem azt, hogy nekem itt lenne a helyem. Itt mindenki olyan mint egy nagy óvodás, még a 30+-osok is.
A legtöbbjük hisztis, máson tölti ki a haragját, sértődékeny. És a legdurvább, hogy a kisvárosokban rosszabb a helyzet.
Mindenki pesszimista, bár azt mondják nyugat Magyarországon sokkal másabbak az emberek. Ezért tanácstalan vagyok kissé.
Ugyanis gondolkodtam külföldi munkalehetőségen is. Vagy esetleg nyugatabbra ebben az országban.
Mit gondoltok ?
Hát figyelj, én rengeteget randiztam életemben és végül egy külföldiben találtam meg az igazit, egy magyar pasi se ért a nyomába, annyira önzetlen, vidám, rengeteget bókol stb, ilyen odaadást és életvidámságot egy magyar pasitól sem tapasztaltam. Többnyire pesszimisták, toxikus velük a kapcsolat, nem építik hanem rombolják az önbizalmad, elvárások hegyekben, csak tenni ne kelljen semmit…
Én ugyan itthon találtam meg a párom, de már nagyon terveztem a kiköltözést is emiatt. Mivel nekem jó munkám van, már nem költöznék ki, de abszolút megértelek, maga a környezet, az emberek sokkal toxikusabbak itt, mint sok más helyen külföldön.
Érdekes más országban nem ilyen agresszívak az emberek. Nincs ennyi frusztráció, rosszindulat, gyerekes viselkedés.
Pedig az emberek 98%-a ilyen. Legalább is ebben az országban.
Sajnos már lassan ott tartunk, hogy csoda, ha valaki itt jól érzi magát, és közben nem érdeke az, hogy a jelenlegi kormány legyen hatalmon.
Szerintem is érdemes lenne megpróbálni a külföldi melót. Jót tenne, már legalább a környezetváltozás miatt is.
A külföldi páros elég szánalmas. Közben meg csalja a külföldi kanja.
A műmosoly a külföldieké. A magyarok ritkán műmosolyognak. Mindenkit utálunk.
ez így van jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!