Lehangoló érzés visszajönni Magyarorszgára az ünnepekre?
Mik a benyomások, mikor voltatok utoljára magyarisztánban?
Illetve honnan gyüttök' "haza"?
Sehonnan, mert mi el sem mentünk. Szeretjük Magyarországot, ez a hazánk, a szülőföldünk.
Amikor külföldön voltam, mindig jó érzés volt hazajönni és el sem tudom képzelni, hogy lehet lehangoló, de ha lehangolna, oda nem mennék....
Ezeket a kérdéseket csak kiváncsiságból nézem meg, mert biztos, hogy özönlenek az otthon élő honfitársaink ezekkel a gyűlölködő hozzászólásokkal. Nem tudom miért kell leszólni azokat, akik külföldön élnek, a kérdező sem a magyar embereket szólta meg. (Ez az első kettő válaszadónak szólt)
Amúgy idén nem mentünk haza az ünnepre, mert kisbabánk túl pici még a hosszú úthoz. De mi mindig szívesen megyünk haza. Vissza nem költöznénk, mert itt megtaláltuk az utunkat, jó munka, otthon, barátok, család egy része is itt van, de azért mindig jó hazamenni.
Ja, és ne örüljetek, mi csak itthon mosogatunk...
# 5
Ha annyira rosszul érzed magad, miért nem veszed a sátorfádat?
Az bizony, látni mennyire le van maradva bármerre is megyek,elég elszomorító. Ráadásnak látni azt,hogy már csak az maradt az országban aki nem tud elmenekülni, meg aki nem kellene sehova,na az az igazán szomorú!
És nem,nem kellett mosogassak illetve valamiért sokak által alantasnak tartott munkákat végezzek.
Máshol sincs kolbászból a kerités. Aki lopni tud (közpént, áfát csal) az itt magyarba' is elvan.
A melós az meg mindenhol kinlodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!