Ki emlékszik még amikor az utcán lévő órákon néztük hogy mennyi az idő?És azt is hogy hány fok van?
Figyelt kérdés
Voltak ezek a digitális órák az utakon,amik felváltva mutatták a pontos időt és hogy hány fok van.Nem volt okostelefon,ami mutatta volna az időt,nem volt karórám,ezért ha mentem valahová,vagy jöttem valahonnan,mindig az utcai órákat néztem hány óra van.A buszmegállóban megnéztem a menetrendet mikor jön a busz,aztán a villanyoszlopra felszerelt órán hogy hány óra van.júl. 31. 16:00
21/24 anonim válasza:
Annyi biztos, hogy ne a vonat érkezése alapján mérd fel, mennyi az idő 🤣 Egyszer jártam már úgy hogy otthon maradt a telefon, időre mentem, láttam elmenni a híd alatt az óránkénti vonatot, erről tudtam, hogy fél 3 van, így van fél óra a buszig, így bementem a Burger Kingbe, a kasszánál hallom elmenni a buszt, kiderült, hogy a vonat 29 percet késett, így egy perc lett volna a buszig 🤣
22/24 anonim válasza:
"Volt már olyan is, hogy nem volt óra a közelben"
Másoktól megkérdezed. :)
Vagy bemész egy óraboltba, ott elvileg be vannak állítva.
23/24 anonim válasza:
Hol voltak ilyenek? Képed van mire gondolsz?
24/24 Mansour válasza:
"Másoktól megkérdezed."
Nem olyan vagyok, aki random embereket leállít az utcán azért, hogy megkérdezze mennyi az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!