Ki emlékszik még amikor tele voltak a kocsmák emberekkel lehetett bent dohányozni és játékgépezni?
Figyelt kérdés
Bementünk egy kocsmába,szólt a zenegépből a zene,zenélt a nyerőgép is,szállt a füst,az emberek beszélgettek,itták a sört,ették a zsíros kenyeret.Sok ember akinek lejárt délután a munkaideje először a kocsmába ment a haverokkal,munkatársakkal,ittak,játékgépeztek és csak utána mentek haza.2021. szept. 18. 10:22
A kérdező szavazást indított:
Jártam kocsmába régen
Nem jártam kocsmába
43 szavazat
1/23 anonim válasza:
Én igen, de örülök, hogy ennek vége. Sok embert kifosztottak ezek a gépek, a dohányzás meg árt a nemdohányzóknak is.
2/23 anonim válasza:
Az a nyerőgép tényleg csak arra volt jó, hogy a munkások eljátszották rajta a fizetésük nagy részét. Nem hiányzik. Ahogy a bagófüst sem.
3/23 anonim válasza:
Én emlékszem, hiányzik is nagyon!
4/23 anonim válasza:
Gyerekként néha ott kötöttem ki az apámmal. Olyankor kaptam cukrászsütit. Mintha dohányt rágtam volna, olyan íze volt:)
6/23 anonim válasza:
Kocsmákba lehetett a legfinomabb jaffa szörpöt inni:)
7/23 anonim válasza:
én emlékszem. azóta nem is járok sörözőbe mióta nem lehet bent dohányozni. mondjuk előtte sem belőlem gazdagodtak meg a tulajdonosai ezeknek a helyeknek.
8/23 anonim válasza:
Sokszor olyan füst volt, hogy alig lehetett ellátni a következő asztalig:)
9/23 anonim válasza:
Örülök, hogy apám nem ilyen volt. Én emlékszem gyerekkoromban egy családra, a szülők alkoholisták voltak, gyakran a gyerekeket küldték boltba italért, és rendszeresen verték őket, nem volt jó gyerekkoruk.
10/23 anonim válasza:
A kocsmárosoknak jól ment anno. Főleg, ha buszmegállónál volt. Mind tele volt kuncsaftokkal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!