Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki anno foglalk...

Van itt olyan aki anno foglalkozott játékgépekkel, vagy ismer olyat aki csinált ilyen bizniszt?

Figyelt kérdés
Egy gép havonta átlagosan kb adózva mennyi pénzt tudott termelni? Sehol nem találok erre információt.
2021. máj. 13. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Hányszor teszed még ki a kérdést?

Felejtsd el ha erre is alkalmatlan vagy.

2021. máj. 13. 12:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tettem még egyszer sem ki :)
2021. máj. 13. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem sokat foglalkoztam veluk, az aranak 2-15 szazalekat termelik ki havonta, attol fuggoen hogy milyen helyen vannak, es hany van beloluk. Ami ezt az aranyt nem hozta vissza azt altalaban at kellett helyezni mas helyre.
2021. máj. 13. 14:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Havonta 20-150 ezer forintot termelt egy ilyen gép? Nekem ez nagyon kevésnek tűnik. Köszi amúgy a választ. Hány géped volt és hol?
2021. máj. 13. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
YouTube:St22Lacika = Dajka László ő ezzel foglalkozott kamionozás előtt.
2021. máj. 14. 02:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem volt túl jó benne, ha most kamionoznia kell
2021. aug. 3. 03:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos st22 Lacika el verte a pénzét,legalább is ezt mondta,ezáltal adósságokban került, de állítás szerint jó ment neki csak hát ugye fiatalság bolondság.
2021. aug. 3. 09:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem találtam videót ahol erről beszél. Hány gépe volt?
2021. aug. 3. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!