Budapesten lehet találni valahol olyan kampós játékgépet?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, ahol a karral meg kell markolni a plüsst vagy akármit, és fel kell emelni, és ki kell dobni a nyíláson (ez rossz magyarázat, de remélem tudjátok). Nyáron biztos sok helyen van Balatonon sétálóutcákban vagy ilyesmi, de olyat keresnék, ami Budapest vagy környéke, és mindig nyitva áll. Tudom, hogy nehéz vele nyerni, csak ki szeretnénk próbálni. Esetleg ha nyertetek már valaha ilyennel, meséljétek el, kíváncsi vagyok :)2021. febr. 4. 11:30
1/2 anonim válasza:
Nyerni szinte lehetetlen velük, mert túl gyengére van állítva a kampó és nem fog rá rendesen, a játékok meg direkt szorosra vannak tömködve. Nálunk - vidéken - legalább 4 helyen tudok ilyet,persze, az nem Budapest.
2/2 anonim válasza:
Az Árkádban van. Sikerült vele elsőre felemelnem a plüsst, tökéletesen rámarkoltam, erre amint felért vele eldobta. Szándékosan úgy vannak programozva, hogy csak pár játéknál markol rá teljes erőből, ami nagyjából random, így nehéz kiszámítani, hogy mikor következik be, de nagyjából akkor fog bekövetkezni, amikor bedobták a gépbe egy plüss árát. Ha szerencséd van és ezt előtted valaki más megtette, gyorsan nyerhetsz. De ha nem, hiába próbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!