Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ki emlékszik még amikor az...

Ki emlékszik még amikor az utcán lévő órákon néztük hogy mennyi az idő?És azt is hogy hány fok van?

Figyelt kérdés
Voltak ezek a digitális órák az utakon,amik felváltva mutatták a pontos időt és hogy hány fok van.Nem volt okostelefon,ami mutatta volna az időt,nem volt karórám,ezért ha mentem valahová,vagy jöttem valahonnan,mindig az utcai órákat néztem hány óra van.A buszmegállóban megnéztem a menetrendet mikor jön a busz,aztán a villanyoszlopra felszerelt órán hogy hány óra van.

júl. 31. 16:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Errefelé is van olyan,meg is szoktam nézni.
júl. 31. 18:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát én 91-ben születtem de sosem nézegettem az utcai órákat direkt. Kb 9-10 éves korom óta van mobiltelefonom, amin volt óra, de értelemszerűen kb 13-14 éves koromig nem mászkáltam egyedül, szóval tök lényegtelen volt, mennyi az idő, anyám tudta, az a lényeg, de ő is a telefonján nézte gondolom vagy az autó kijelzőjén, vagy volt karórája.
júl. 31. 18:40
 13/24 anonim ***** válasza:

Vpben van még:

[link]

júl. 31. 19:16
 14/24 anonim ***** válasza:
17, 14 kerben is.
júl. 31. 21:16
 15/24 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem nem az időt néztük, hanem inkább a hőmérsékletet. :D
júl. 31. 21:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Mást nem is mutat sokszor, ha csak nem egy analóg óra is van ott a közelben, de amúgy ott van a karóra, telefon. :)
júl. 31. 21:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

#3:

Okoska...régen voltak ám karórák, zsebórák meg még annál is régebben.

júl. 31. 21:28
 18/24 anonim ***** válasza:
32%

17. Hol élsz te?? Aki 2000+ születésű az azt se tudja mi az a karóra, zsebóra!! :DDD

EZEK Á MÁI FIÁTÁLOK!!!

júl. 31. 21:34
 19/24 A kérdező kommentje:
Nekem gyerekkoromban nem volt karórám se zsebórám.Otthon volt falióra,az iskolában percre pontosan csöngettek be és ki,ott is tudtam mennyi az idő,a városban meg a köztéri órákon figyeltem mennyi az idő,akkoriban még sok volt és pontosan is jártak.
aug. 1. 00:51
 20/24 Mansour ***** válasza:
Én most is így nézem, többnyire parkolóórákon. Mert vagy nincs nálam telefon, vagy van, de általában táskába van téve, és nincs kedvem előszedegetni. Volt már olyan is, hogy nem volt óra a közelben, de egy boltba úgyis be kellett ugranom, és a blokkon néztem meg az időt, amikor megkaptam. Azon mindig van dátum és pontos idő.
aug. 1. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!