Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik angol nyelvű országban...

Melyik angol nyelvű országban élnétek legszívesebben?

Figyelt kérdés
Kis kifejtést is írjatok, mi tetszene ott.

2024. júl. 13. 20:41
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
A nyelven mindig van még mit tanulni. És amiért most el akarsz menni, az változhat idővel. Nem érdemes eleve úgy dönteni, hogy vissza se jössz majd.
júl. 18. 13:00
 42/45 anonim ***** válasza:

Persze, mindig van mit tanulni, de tudom, hogy anyanyelvi szinten beszélek. Angol anyanyelvűek néztek már többször amerikainak.

Egész életemben el akartam menni innen. Azért akarok elmenni, mert nem akarok itt lenni, hanem ott. Van pár millió megtakarításom, meg lakásom, amit idővel eladnék.

(Munkával ugyanígy voltam, nem akartam azt csinálni, amit évekig csináltam, tanultam mást, és a munkában boldog vagyok.)

júl. 18. 13:05
 43/45 anonim ***** válasza:
Pár millió megtakarítás kevés lesz...
júl. 18. 13:12
 44/45 anonim ***** válasza:

Munkakezdésig talán elég.

De pl. ezért is hagynám itt az országot. Az önbizalomromboló magyarkodás. A semmi nem fog sikerülni. Azt hittem, akinek van tapasztalata, az jobban áll ehhez. Na mindegy.

Igazából ez csak visz előre, hogy megmutatom annak, aki csak segítséggel vagy párban mert kimenni, hogy nekem egyedül is menni fog. Nincs más választásom. Ha itt kell maradnom, inkább meghalnék álmomban.

Köszönöm a tapasztalatokat.

júl. 18. 13:16
 45/45 anonim ***** válasza:

#38, Az 1, 28, 35, 37 vagyok.

Nem tudom te milyen körökben mozogsz, de en láttam boven közepes embereket is koltozni.

Egyedul se lehetetlen, sőt nem is nehezebb. Párral olcsobb az albérlet, egyedül meg rugalmasabb vagy. Sőt parral meg nehezebb abbol a szempontból hogy neki is akkor kell munkát talalni, es lehetoleg ugyanazon a környéken. Eleg sokan költöznek egyedul, szoval semmi különleges tudas nem kell hozzá, csak legyel talpraesett es tájékozott.

Az utolso bekezdéssel nem ertek eggyet, itt nincs mit dicsekedni. Masok párral kézenfogva se sikerulnek.

Javaslom ezt a gondolkodast hagyd hátra mielott költözöl, es tervezd meg rendesen az utad

júl. 18. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!