Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik angol nyelvű országban...

Melyik angol nyelvű országban élnétek legszívesebben?

Figyelt kérdés
Kis kifejtést is írjatok, mi tetszene ott.

2024. júl. 13. 20:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
91%
30. Tisztara meghoztad a kedvem Irorszaghoz :D en pl agresszivva valok, ha a szemembe süt a nap, egyszeruen rühellem. Kedvencem az olyan idő, mikor nem esik az eső, de a nap se süt, csak olyan borongos minden :D
júl. 16. 11:52
 32/45 gago77 ***** válasza:
26%
Azért még ne vedd meg a repjegyet. Nekem épphogy sokkal jobban szemembe sütött ott a nap, mint Magyarországon. Reggel vezetés közben, de télidőben szinte bármikor (ha úgy döntött hogy előjön a felhők mögül). Ez egyébként Anglában is így volt, ahol szintén éltem. Ennek oka szerintem az hogy - mivel Északabbra voltam - laposabb szögben sütött a nap vagy legalábbis tovább volt ilyen tartományban, ezekben a lapos szögekben, amikor a legzavaróbb, mint mondjuk Magyarországon. Egyébként erre van a napellenző! :D
júl. 16. 13:39
 33/45 anonim ***** válasza:
91%

Hat a napellenzővel nem sokra mennek :D sztem nem is mernek vezetni Irorszagban. Egyszeruen csak arrol van szo, hogy nagyon fenyerzekeny a szemem, ha setalok a napon fejemen a napszemuveggel, meg ugy is zavarni szokott.

Csak par napokat voltam eddig Angliaban turistakent. Egyik alkalommal majusban olyan jo friss idő volt ott, borus idojaras, tok hangulatos volt. Hazafele a gepen bemondta a kapitany hogy micsoda csodas idő var minket Pesten, nem emlekszem mar hany fok meleg meg szikrazo napsütes.. hat en azt hittem sirva fakadok :D

júl. 16. 20:30
 34/45 gago77 ***** válasza:
59%

32 vagyok. Kösz az idiótáknak, akik lepontoztak (bár nem tudom miért)!;)

Ha zavar a fény akkor menj NY-Írországba, mondjuk Galway-be, na ott nem lesz sok részed fényben! :)

júl. 18. 07:21
 35/45 anonim ***** válasza:
85%

De nem értem, ha ennyire nem birtad a Galway-i időjárást, miert maradtal ott ennyi éven át?

Nekünk pl szempont volt Dublin kizarva, max Limerick, de annál fennebb nem hosszutavon. Na meg Corkban 4x tobb meló van meghirdetve mas nagyvarosokhoz képest.

júl. 18. 08:15
 36/45 anonim ***** válasza:
59%

35, az időjárás miatt volt Dublin kizárva?

Volt szakmátok, diplomátok, mikor kimentetek?

júl. 18. 10:01
 37/45 anonim ***** válasza:
81%

Nem az idojaras miatt, Dublin aránytalanul drága es zsufolt. Meg ugy általában sem itt sem mashol nem vonz a fővárosi élet.

Persze hogy volt, csak ugy a semmire nem költöztűnk volna.

júl. 18. 11:07
 38/45 anonim ***** válasza:

37, az a baj velem, nem hallok szinte soha sztorikat "közepes" emberekről, akik költöznek.

Vagy az van, hogy valaki diplomás, és a cége áthelyezi máshova, intéznek neki mindent, vagy kimegy mosogatni. Olyan nincs a környezetemben, aki mondjuk fodrász vagy tetováló, és kiköltözött valahova. Mindig erről a két végletről hallok csak.

De olyat sem hallok, aki pár nélkül ment volna ki, azon is szoktam merengeni, hogy lehet egyedül lehetetlen.

júl. 18. 11:36
 39/45 anonim ***** válasza:
Hát ha nem is lehetetlen, nem érdemes, az biztos. Max. fix időre nyelvet tanulni - aztán visszajönni.
júl. 18. 11:55
 40/45 anonim ***** válasza:
De a nyelvet már tudom, és nem akarnék visszajönni.
júl. 18. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!