Melyik angol nyelvű országban élnétek legszívesebben?
Usa kizart.
Ausztralia = Alien vs Predator
Új-Zélandot nem ismerem annyira.
Kanada lett volna, de a vizum nem egyszeru ha nem vagy fiatal es keresett szakmad sincs. Raadasul a lakaskrizis durvan elszabadult ott is.
Nagy-Britannia jo opcio, csak hat ugye brexit...
Igy Irorszag lett, nem kell papirmunkaval kinlodni, es az elet minosege is egesz jo.
Az Usaban nem lehet lépni az utcákon már a kinntlakóktól, sokuk közülük drogos is. Ott vernek sátrat az út szélén. Nagy a nyomor ott!
Van egy pár nagyobb épület ami látható a filmeken is es a többi ami azok mögött van, a csóróság és kerti vécék.
Ne vágyjatok oda!
Kimaradt itt más is...
Máltától Jamaikáig, Guyannától Dél-Afrikáig egy csomó angol nyelvű ország maradt ki.
Skócia.
Mennék USÁba is, de messze van, nagyon nagy (nem akarok vezetni), és pont olvastam redditen, odalátogató európaiaktól és Európába látogató amerikaiaktól, hogy a kaja ott ehetetlen? Azt írták az amcsik, hogy minden zöldség vízízű, és meglepődtek, hogy mondjuk egy paradicsom mennyire finom. Valaki meg azt írta, a pulykasonkában is cukor van, a kenyérben is, és minden baromira édes.
Az volt a téma amúgy, hogy az amerikaiak miért olyan feltűnően kövérek. Hogy mindenhol vannak kövér emberek, de amerikaiak extra dagadtak. Plusz az egészségügy is megijeszt, az abortusz betiltása is.
Mennék amúgy Londonba is, de szerintem oda már nem tudok, nem kellenék nekik. Pedig bárhova mennék, fizetném az adót, de a cickányok meg a prolik kimentek leszülni egy csomó gyereket segélyre, szóval én bszhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!