Külföldre szeretnék költözni, hogyan kezdjem el?
Szeretnék külföldre költözni. Az alábbi országok tetszenek:
● Anglia
● Skócia
● Svájc
● Norvégia
● Ausztria
Az angolt nagyon megszeretném tanulni, de bármi más nyelvet is. Pénzügyi és számviteli ügyintéző oklevelem van, de pszichológiát szeretnék tanulni majd.
Ezekkel el tudnék helyezkedni?
Valamint hogy érdemes elindulni? Először albérletet keressek, utána munka vagy fordítva?
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos nagyon elképzelésem nincsen, hol tudnék elhelyezkedni, vagy hogy mivel. Az angolt sokáig hanyagoltam, most viszont alaposan meg szeretném tanulni. Gondolkodtam hogy olyan munkát keresek, amivel ki tudnék menni. Bár őszintén semmi komolyabb tudásom nincs ilyen téren.
A másik válaszom pedig hogy nem, nincs gazdagabb családom. Minden saját erőből menne.
13#
Svajcba a hivatalos nyel a magyar. Svajcba a nemetnek es a franciaknak allampogarsaguk sincsen.
Ja, én az USA-ba szeretnék menni.
Angolt nem beszélem, a spanyolt még annyira sem. De jóvolna mindekettőt megtanulni! Végzettségem más irányú, de azért jó volna kint valami orvosi pálya.
Kb. ez volt a topicindítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!