Mennyire lehetséges külföldre költözni állattal? Szeretnénk párommal az életünket valamely ny-i országban folytatni és idővel vinni szeretnénk 3 kisebb testű kutyusunkat, 2 cicát és két lovamat.
Pl Ausztria, Németország, Szlovénia, Csehország, Svájc (esetleg még skandináv országok).
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, mennyire egyszerű állattal albit találni, illetve a lótartás kB milyen összeg?
Esetleg előfordulhat-e olyan ház bérelhetősége, ahol lehet lovat tartani? (Bár nekem a bértartás jobb lenne).
Biztos vagyok benne, hogy rohadtul húzós...de kB mégis.
Amúgy bármilyen tanácsot/észrevételt/tapasztalatot szívesen hallgatok. Köszi a segítséget!
Annyit tudok, hogy Ausztriaban torvenyellenes megtiltani, hogy legyen haziallatod a lakasban.
Tehat beleirhatjak a szerzodesbe (bele is irjak), de akkor is tarthatsz. Persze lehet, hogy jogi procedura lesz belole, de azert jo tudni.
Felsoroltad a fél világot. Így elég nehéz konkrétumokat/tanácsot mondani.
Jó lenne legalább leszűkíteni.
Azért soroltam fel ennyit, mert nincs konkrétum, és bármelyikkel kapcsolatban érdekel tapasztalat -és majd elsődlegesen ott próbálunk szerencsét, ahol szimpatikusabb.
Szerencsére olyan szakmáink vannak, hogy talán annyira nem nehéz vele munkát találni, plusz beszélünk németül és angolul, én nagyon picit szlovénül. De persze ez majd elválik.
#7:
Inkább csak neked nincs humorérzéked. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!