Más is szeretne külföldre költözni, de egyedül nem mer?
Én már nagyon mennék egy ideje. Ha lenne 1-2 haver akivel lehetne, nem is gondolkoznék rajta, már pakolnék is.
Kalandokra, új környezetre vágyom, de egyedül nehéz...van itt valaki, aki jönne vele? :)
23/f
Most társkereső a hirdetésed vagy utitársat keresel vagy mi? (szexualitás rovat, meleg részébe tetted a kérdésedet)
Külföldön sincs kolbászból a kerítés... lehet többet keresel, de keményebben is kell dolgozni érte. S bár lehet - a hazaihoz képest - jobb életszínvonalat érhetsz el, de egy bevándorló migráns leszel életed végéig. Ja és a jobb életszínvonal relatív. Lehet lesz autód, el tudsz menni nyaralni, jobb kaját vehetsz stb. azaz jobb az életszínvonalad a hazaihoz képest, de az ottanihoz képest NEM. Az orvosi ellátás, a "jobb dolgok", na meg főleg a lakás, lakhatás sokkal drágább (külvárosból fogsz ingázni).
Egyébként tanácsként: ha ki akarsz menni, akkor ne itthonról keres hasonló "nullkilométres" embert hanem olyat aki kint él! Barátokat, ismerősöket stb. Ők fognak tudni az elején segíteni, elmondani mi hol van, mire figyelj, mi hogy működik az adott országban, náluk fogsz lehet hónapokig pecuzni és segíteni tudnak álláskeresésben is hogy mielőbb legyen saját zsozsó ne azt a pénzt égesd amit kivittél tartaléknak.
Én mentem 24 évesen, itt élek lassan 5 éve és nyáron fogok másik országva költözni, nő vagyok.
Sokszor nem egyszerű egyedül
Én azt tudom ajánlani, próbálj ki egy önkéntes évet..
Én is ezt csinaltam 19 évese
Nemetorszagban
Nem könnyű, de semmi nem az.
Eközben megtanultam nyelvet, utazgattam (bárcsak zsebpénzt kapsz).
Azóta kint élek.
Es nagy buli volt számomra igazi kaland!
Csak ajánlani tudom :)
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!