Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti a párotokkal ki költöznétek külföldre ha a fiú azt szeretné?
Figyelt kérdés
Mennyi idő kellene hogy bele menj?
Vagy nem lennél képes itt hagyni a családod?
-egy tinédzser
2021. máj. 22. 21:41
1/16 anonim válasza:
Nem! Ott sincs kolbászból akerítés, mindenhol dolgozni kell!
2/16 A kérdező kommentje:
Úgy hogy nincs más választás, szkitanál vele?
2021. máj. 22. 21:48
3/16 anonim válasza:
Tuti kimennék. Nyilván nem egy hónap kapcsolat után de mi már 4 éve együtt vagyunk. Másrészt pedig én is kint akarok lenni meg dolgozni is.
4/16 anonim válasza:
Minden álmom lelépni innen. Szóval ja
5/16 anonim válasza:
én már megtettem, a családom is unszolt hogy menjek. jól döntöttem
6/16 A kérdező kommentje:
Fél év kapcsolat elég?
2021. máj. 22. 23:23
7/16 anonim válasza:
egy tinédzsernek? nem. én 27 évesen költöztem ki, 2 és fél év távkapcsolat után. most volt múlt hónapban a 4 éves évfordulónk
8/16 anonim válasza:
Nem lehet így megmondani, de ha fiatalok vagytok, akkor inkább ne menj.
9/16 anonim válasza:
Én szakítanék, ha nem lenne más választás, mint maradni vagy kimenni.
10/16 1112 válasza:
Véglegesen tuti nem. 5 év vagy mennyi után úgyis honvágyból hazajönnénk, vagy ha mondjuk jönne a gyerek, járhatna a saját anyanyelvű osztályába. Pár évről lehetne szó, ha kapott volna valami jó lehetőséget amit ajánlottak neki; tehát mondjuk pár évre; de és ezt én előre közölném vele, hogy okés, de pár év, és azután hazajövünk,és akkor hazajönnénk. Ha egyikünk már jönne haza, akkor otthagynánk csapot-papot; vagy nemtom, ha lenne ott már egy másik saját házunk, akkor azt akár kiadhatnánk albérletbe, de inkább nem, vagy nemtom, esetleg max nyaralónak megtartani, mert az azért mégiscsak menő, ha van valakinek egy nyaralója külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!