Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha faluba költöznek városról...

Ha faluba költöznek városról akkor hogyan viszonyulnak hozzám az őslakosok?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 10. 14:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

20-as. Egyetértek. Undorító ez a falusi attitűd.

Annyira felsőbbrendűnek képzelik magukat, aztán sehol semmi.

Amúgy ez is csak ezen a hanyatló keleten van így.

A hanyatló nyugaton, ahány faluba jártam, oda nagyrészük az értelmiségi költözött ki, és a falu gyakorlatilag egy modern város.

Itt meg mi a falu? Egy 30 évvel lemaradott valami..

2024. ápr. 22. 16:25
 22/27 anonim ***** válasza:

#20-as vagyok

Meg azt bírom, hogy erkölcsösebbnek tartják magukat, mint a városiak. Közben megy a keresztbe-körbe megcsalás, válások, négyszer-ötször házasodnak, k.rváznak, isznak, de ezek teljesen rendben vannak, ha ezt ők csinálják.

2024. ápr. 22. 22:28
 23/27 anonim ***** válasza:
*ezeket
2024. ápr. 22. 23:18
 24/27 anonim ***** válasza:

22-es. Igen, amíg városban laktam, kívülről is sok mindent láttam a falusiak 99%-ról, aztán sajnos kényszerből faluba kellett költöznünk. Hát. Minden igaz, amit előtte évekig csak gondoltam/tapasztaltam róluk. :(

Mérhetetlen lemaradás van fejlettségben, gondolkodásban, gondolkodásmódban.

Itt tényleg az van, hogy az a menő, minél butább falusi vagy, és bárki próbál felemelni, a többi visszahúzza.

De mondom éltem nyugaton is faluban, és teljesen más. Gyökeresen más egy német falu, mint itt a magyar. Persze, lehet, hogy jó helyen sikerült ott, de szörnyű volt visszaköltözni Magyarországra.

2024. ápr. 23. 09:12
 25/27 anonim ***** válasza:

Én a mindenbe belepofázást utálom a legjobban. Sőt, odáig elmennek egyesek, hogy szinte a sajátjukként kezelik a te házadat/kertedet! Nekem az egyik szomszédom ilyen. Aztán, ha visszaszólok neki, hogy vegyen vissza, mert nem otthon van, még meg van sértődve. Ő dirigálni akar(na), csak nekem nem fog!

2024. ápr. 25. 21:56
 26/27 anonim ***** válasza:

Sütnek neked egy langost!

[link]

2024. máj. 10. 02:56
 27/27 anonim ***** válasza:

Hoppá, ez a jó link

[link]

2024. máj. 10. 02:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!