Ha faluba költöznek városról akkor hogyan viszonyulnak hozzám az őslakosok?
Nálunk is pletykáltak, nyomoztak.
Én a nevüket se tudtam, sőt még látásból se ismerném fel őket 5 év után se de ők már első héten arról beszéltek ki volt a nagyapám, a mamám, anyám hol dolgozott stb.
Mi a fxom közük van hozzá? Mit érdekli őket egyáltalán?
Másik fő témájuk; a kert.
Ültettem pár eper palántát. Gyóóó némmmmmá csak ennyit ültetett/nem gazolta tegnap se/ma nem öntözte/minek ennek a kert stb. 10 házzal arrébb is erről beszéltek.. 🤔 komoly gondok.
Harmadik téma; megvették a házat és nem újítják egyből??! Ők/az ő gyerekeik így meg úgy csinálták...
Na ekkor vissza is szóltam az egyiknek hogy nem mindenki akar kiszarni 3 gyereket a pénzért, mint ők.
Vannak akik dolgoznak a pénzért, nem terem meg egyből. Azóta legalább nem hallom miket pletykálnak, mert nem állnak velünk szóba 😂😂😂😂 kb 3 hónapig bírtam a pofázásukat
Ugyanez nálam is. Van egy unatkozó nyugger szomszédom, ő mondta, hogy az előző tulaj az egész kertet művelte, nem úgy mint én. Mondom, és kit érdekel, akkora területet művelek a saját kertemben, amekkorát én akarok!
Mellesleg ahol lakom, itt is egyre kevesebben művelik a kertjüket, még a nyugdíjasok közül is. Van, akinek be van fűvesítve az egész. De hát ugye, aki nem csinálja, az lusta, kivéve persze az illető családját. Ennek a szomszédomnak a fia egyáltalán nem műveli a kertjét, dehát ugye az rendben van :)
#17 voltam
Az utcánkban 3 évig az volt a téma hogy nem kapáltam rendesen a veteményest. És ezt olyanok mondják akik a gumit, műanyagszemetet eltűzelik majd a veteményesre dobják "mert a hamu jó a fődnek".
A három gyerekről jut eszembe, hogy az egyik szomszédom fia azt mondta, hogy "aki nem vállal manapság három gyereket, az hülye!" CSOK-ra, Babaváróra hivatkozott. Neki egy gyereke van... Nem kis öngólt lött az illető. Amúgy is itt a gyerek - meg a házasság - téma valami fétis. Ha egyedülàlló vagy, vagy élettársi kapcsolatban élsz vagy nincs gyereked illetve ezek valamilyen kombinációja áll fenn, akkor kinéznek. Munka terén ugyanez: ha nem szakadsz bele a munkàba napi 12-16 órában, hajnali 4-es keléssel, akkor lusta vagy. És ezt általában olyanok hánytorgatják fel, akik vagy ezer éve nyugdíjasok vagy világ életükben háztartásbelik voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!