A spanyolok és a portugálok hogy viszonyulnak egymáshoz?
Figyelt kérdés
Egyg forumon olvastam hogy egy portugál spanyolul köszönt meg valamit, amit meglepőnek tartott, oda írta, akkor se mondanak spanyol szavakat, ha ismerik a nyelvet. Gondolom, kölcsönös..
Hogy is van ez akkor?
2021. okt. 3. 20:22
1/12 anonim válasza:
Szerintem mint kutya a tetűhöz.
Kölcsönös egymásrautaltság, de valójában ki nem állhatják egymást.
2/12 A kérdező kommentje:
Ki tudod ezt jobban fejteni illetve hogy mire alapozod?
2021. okt. 3. 20:51
3/12 anonim válasza:
Nekem a tesom ferje portugál. Egyaltalan nem utalja oket. Lakott madridba szerette. Ezek egyaltalan nem olyan emberek mint a magyarok meg ezek a balkaniak. Hogy utalunk mindenkit meg csak mi vagyunk meg trianon meg hasonlok...
4/12 anonim válasza:
Nekem is legjobb barinőm férje portugál, egy végtelenül rendes fickó, nem utál senkit a világon... kint voltam az esküvőjükön, az összes portugál akivel csak találkoztam mind mosolygós fura fazon volt, de az utálat szikráját sem mitatták senki felé... ellenben marhára tudnak bulizni.
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor miért volt akkora szám hogy egy portugál spanyolul köszönte meg?
2021. okt. 12. 14:06
7/12 anonim válasza:
Portugálok tényleg nem tűnnek gyűlölködőnek de a spanyolokat ugy ismertem meg mint akik szerint a spanyol az ember. Nem gyűlölik (nyíltan) a többit, de magukat istenítik, csak magukkal foglalkoznak.
8/12 anonim válasza:
Megnyugtató lenne tudni, hogy a spanyolok és a portugálok gyűlölik egymást? Mert akkor nem csak a magyarok gyűlölködnek. Ugye?
Be kell látni: különbek nálunk és tisztelik a másik embert. Saját tapasztalat.
9/12 A kérdező kommentje:
8-as nem ezért lett kiírva a kérdés. De látszik hogy te csak ezt látod benne. Le is van írva miért lett kiírva...
2021. okt. 17. 08:21
10/12 A kérdező kommentje:
Tudok a magyaroknál sokkal jobban gyűlölködő népeket tehát neked meg azt kéne belátni hogy nem csak a magyarok gyűlölködnek de ez engem hidegen hagy de úgy látszik téged megnyugtat így most meg is nyugodhatsz
2021. okt. 17. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!