Beszóljak a szomszéd nőnek, aki felnyomott? Hogy viszonyulnátok?
A szomszéd nőnek a Rendőrségre kellett volna bejelentenie. Majd ők intézkednek, tudják mit tegyenek, és valószinűleg be is mennek és kihozzák a gyerekeket..
Te észnél vagy? hogy egy 2,5 éves picit egyedül hagysz?
10 éves gyereket nem hagyok egyedül totál a lakásba, hanem viszem magammal ha mennem kell.
Te normális vagy?
Az elhagyás nagyon-nagyon súlyos gyermekbántalmazásnak számít, iszonyatosan kemény pszichés következményei vannak, úgyhogy jogos az, hogy feljelentett titeket.
Én a helyedben, kedves anyuka, igen gyorsan anyává változnék és a továbbiakban törődnék a gyerekeimmel. Különben azt is megérheted, hogy a Gyámhatóság elveszi tőletek a gyerekeket. Teljes joggal.
És nem érv az, hogy te miket tűrsz el a szomszédtól, mert annak ehhez a témához SEMMI köze sincsen. Tényleg jobb volna, ha egy jólelkű szomszédra bíznád a kicsiket, sem mint teljesen magukra hagyod őket.
Nem mernék én sem egyedül hagyni ilyen pici gyereket.
(Mondjuk egy 10 évest azért már igen, akkora gyereknek már el lehet magyarázni sok mindent.)
Különösen rosszul hangzik, hogy "olyan helyen van dolgunk", ráadásul éjszaka...mit csináltok, kaszinóztok, vagy embert csempésztek?
Ez a két dolog így együtt szerintem is megér egy bejelentést. Gondoljl bele, a szomszéd csak azt hallja/látja, hogy ti elmentek este, gyerek meg üvölt egész éjjel amíg haza nem értek. Nyilván szólnék valami hatóságnak.
A többi valóban félig-meddig kötözködés, de ez a gyerek dolog tényleg durva...
Hát itt tényleg mindenki jogosan van felháborodva...
Nem szabad magára hagyni ilyen kisgyerekeket, én 5 percre sem hagynám őket magukra... Tényleg ha nincs rokon, barát a közelben, még inkább kérj meg egy szomszédot, hogy vigyázzanak rájuk, de semmiképp ne hagyd őket egyedül, még akkor se, ha alszanak!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!