Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szíved szerint melyik országáb...

Szíved szerint melyik országába költöznél el?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy el szeretnél költözni más országba, vagy már meg is tetted. Melyik ország lenne az ahova mennél élni és miért?

Természetesen ha nem mennél sehova az kevésbé releváns a kérdést tekintve de végül is az is egy válasz.

Pár, főként nekem opcionális célországot írok be a szavazásba, ha ezek közül kellene választani, Te hova költöznél? Ha nincs a listában akkor a szavazáson kívül szívesen fogadom válaszban az országot.

Köszönöm!

2024. márc. 6. 11:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Elso opcio Anglia lett volna, de hat brexit...

Masodik Kanada ett volna, de oda is vizum meg engedélyek. A mostani helyzetet nézve, mar nem lenne enne a top 5-ben sem.

Harmadik es megtett uticél Írország, ide annyira volt bonyolult a költözés mintha az utca masik oldalára mentünk volna.

2024. márc. 6. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Finnország, Norvégia, Izland
2024. márc. 6. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Én az Egyesült Államokba szeretnék és megyek is hamarosan, tény hogy a hátterem is megvan hozzá munkalehetőség, lakhatás, kint elő közeli rokonok által, szóval tény, hogy nem egy-két börönddel megyek a bizonytalanságba.

Ettől eltekintve:

Svédország, Norvégia: egyszer szívesen megnézném, de oda nem költöznék nekem túl hideg és ridegnek tünik hosszútávon.

Spanyolország, spanyol szigetek, Olaszország: nagyon szép helyek, jó éghajlatra, de én inkább csak nyaralási célból választom/választanám őket.

Svájc: Még nem jartam ott, így érdemben nem tudok nyilatkozni.

Anglia: Mondjuk 10 évvel ezelőtt szívesen éltem is volna akár ott, egyik kedvenc ország volt, de mára csalódás, olyan csalódás, hogyha nem láttam, észleltem volna saját magam akkor nem is igazán hittem volna el. Jó darabig biztos nem megyek egy hétre sem.

Hollandia: Nem jartam ott még, de van kapcsolatom hollandokkal nekem ők már túl szabadok,túl sok minden engedélyezett ami tőlem messze áll.

Franciaország: szép hely, de hosszútávon szerintem nem tudnék ott élni.

2024. márc. 6. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!