Tegyük fel hogy el szeretnél költözni más országba, vagy már meg is tetted. Melyik ország lenne az ahova mennél élni és miért?
Természetesen ha nem mennél sehova az kevésbé releváns a kérdést tekintve de végül is az is egy válasz.
Pár, főként nekem opcionális célországot írok be a szavazásba, ha ezek közül kellene választani, Te hova költöznél? Ha nincs a listában akkor a szavazáson kívül szívesen fogadom válaszban az országot.
Az Egyesült Államokban mindenképp kipróbálnám az életet. Jártam már ott és csodálatos természeti adottságai vannak.
márc. 6. 11:51
2/13 anonim válasza:
Hollandia
márc. 6. 11:55
3/13 anonim válasza:
Nem maradnék Európában. Talán valamelyik amerikai országot választanám.
márc. 6. 12:01
4/13 anonim válasza:
Skóciába, ami áprilisban már biztosan be is fog következni. Sok időt töltök Olaszországban, az lenne a második helyen.
Sok ország szimpatikus Európán belül, de azt nem tudom elképzelni, hogy hosszabb ideig más kontinensen éljek, hiába áll közel hozzám néhány nem-európai ország.
23/N
márc. 6. 12:13
5/13 anonim válasza:
Norvégiára szavaztam mert az is egy jó cél lenne, de egyébként például nekem Kanada is, de szívesen elmennék például Japánba is, hogy ott éljek.
31F
márc. 6. 12:32
6/13 anonim válasza:
A listából Spanyolországon kívül bárhová. Angolul tanultam és németül még szívesen tanulnék, de spanyol nem izgat. :D
Egyébként "sajnos" nem tervezek kimenni sehová.
35/F
márc. 6. 12:36
7/13 anonim válasza:
Egyéb miért nincs? Szerintem simán lehetne eggyel kevesebb ország és egyéb opció. Én egyéb!
márc. 6. 12:41
8/13 anonim válasza:
A listáról Svédország, de egyébként az Egyesült Államokba költöznék.
márc. 6. 12:47
9/13 anonim válasza:
Skócia, vagy Norvégia tetszene igazán, egy fokkal jobban hajlok az utóbbira. Az életkörülmények, az infrastruktúra miatt mennék oda szívesen, illetve a Skandináv országok mindig is vonzottak, szóval ez sem kizárandó tényező. Egyetem miatt ástam bele magam jobban a norvég dolgokba, sokféle infóhoz jutottam, mindenféle területről, és nagyon szimpatikus, logikus volt minden.
márc. 6. 12:55
10/13 anonim válasza:
Ha muszáj lenne elköltöznöm, akkor Mexikóba. Egyszer jártam ott, és nagyon megfogott. Kedvesek az ottaniak, szépek a lányok, finomak a kaják, és összességében sokkal boldogabbak az emberek, pedig nem a leggazdagabb ország.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!