Jártál már Magyarország minden szomszédos országában?
Figyelt kérdés
Ha nem, melyikekben nem voltál még?2022. máj. 22. 12:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
41 szavazat
1/13 anonim válasza:
Sajnos nem vagyok nagy utazó, így Szlovákián kívül egyszer voltam Grazban és ennyi.
2/13 anonim válasza:
Kár,hogy nem.
Max meseországba nem mennék.
Ott ha leejted a pénztárcád, előbb ér hozzá egy túlsúlyos koszos r*mán,mint a baktériumok a levegőben vagy földön.
Azon kívül mennék,ha tehetném.
4/13 anonim válasza:
Kárpátalján kívül már voltam a többi országban
5/13 anonim válasza:
Ausztriába ingázom napi szinten és legtöbbször Horvátországba megyünk nyaralni. Semelyik másik szomszédos országban nem voltam még, de nem is vonz.
6/13 anonim válasza:
Ukrajnában és Szerbiában még nem voltam.
8/13 anonim válasza:
Szlovákia,Románia,Szerbia,Horvátország,Szlovénia,Ausztria meg volt, de csak is azért mert nemzetközi sofőrködtem.
24F
9/13 anonim válasza:
Ukrajna és Románia kivételével igen.
10/13 anonim válasza:
Csak Romániában voltam közülük, de ott is csak véletlenül, mert rossz helyre vitt a taxi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!