Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni ha a lakóközös...

Mit lehet tenni ha a lakóközösség ellenünk van?

Figyelt kérdés

Február elején költöztem párommal egy 8 lakásos magán társasházba, jó városban, átlagos környékkel.

Tetőtér, így mi vagyunk legfelül, eddig viszont mindenkinek csak szemet szúrt, hogy itt vagyunk.

Van egy tacsink, aki szorong ha elmegyünk itthonról emiatt ugat egy ideig, emiatt is szóltak páran, hogy nem tudnak aludni, éjszaka ne menjünk sehová mert akkor ugat. Azzal nem elégedtek meg, hogy rehabilitálásra visszük kutyaiskolába mióta itt vagyunk és, hogy idő kell, szerintük rázónyakörv kell és akkor azonnal megold minden gondot, holott az ilyen hozzáállás vezetett idáig.

Amikor éjszaka porszívóztam egyszer, azonnal jöttek, hogy ezt nem hiszik el, én azt nem hiszem el, hogy beköltözés miatt pár napig ne lehetne kibírni azt, hogy ez zajjal jár, miközben mindenki mindent úgy használ alattunk mint ha a zajért és erőteljességért pénzt kapna. Nagyon rossz anyagú lakás emiatt úgy hallunk mindent mint ha felettünk lennének.

Harmadik lakó amiatt ordibált velünk, mert használtuk a kukákat és emiatt ő már nem tudta teleszemetelni mint eddig (eddig a tulajok akiktől bérlünk, alíg laktak itt az elmúlt évben, gondolom ezt megszokta a népség).

A tulajok nem segítőkészek, mi attól tartunk, hogy emiatt az első adandó alkalommal kitesznek minket.

Ki mit tenne ilyenkor?

2024. márc. 1. 21:46
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
57%

Mondjuk én attól is kilennék, ha az éjjel egyes hazaérésem után (és itt tökmindegy, hogy buliból, vagy munkából történt) nem tudolhatnék le, meg mi van, ha éjjel azt álmodom, hogy pisilek, és mikor felébredek, már félig bepisiltem (velem egyszer felnőttként történt ilyen), akkor ne tisztálkodhassak, hanem üljek húgyos seggel reggelig?

Egyébként Magyarországon sincs törvény arra, hogy ha a mentálisan sérült gyermek egy komplett tömbházat nem hagy pihenni, se éjjel, se nappal. Tapasztaltam. Mondjuk megoldást én sem tudok rá, ha anyuka nem hajlandó intézetbe adni a gyereket, pedig igazán kiutalhattak volna nekik egy tanyát, ahol max. az őzeket zavarja, nem kerget őrületbe mindenkit. De ott se volt segítőkész meg megértő a lakóközösség, hiába sérült gyerekről volt szó.

2024. márc. 10. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!