5 lottó főnyereményéből hova lenne érdemes elköltözni új életet kezdeni?
Figyelt kérdés
jan. 10. 09:48
11/25 anonim válasza:
Sümegre. Esetleg Nyergesújfalu. Én külföldre nem mennék, mert nem beszélek külföldiül. Meg minek is, ha van az embernek pénze, akkor jó hely Mo is.
12/25 anonim válasza:
11
Amekkora magyar közösségek vannak már...
13/25 anonim válasza:
11:
Az a baj, ugyanaz a mentő fog elvinni ugyanabba az állami kórházba, ha pedig a gyerekednek jó oktatást akarsz, akkor el kell szeparálnod a társadalomtól magániskolába járatva. Másrészt baromi feltűnő lenne a legtöbb ember esetében, míg Ausztriában vagy akár Svájcban (felső-)középosztálybeli, de gondtalan életet lehetne élni anélkül hogy bárki tudna a nyereményedről.
14/25 anonim válasza:
Borsodba, Szabolcsba vagy Nógrádba. :))
16/25 Szolovjov válasza:
Oroszország valamelyik nyugis, távol-keleti kis falucskájába. De leginkább itthon maradni, mert úgy élni hogy az ember talpa alatt nincs anyaföld az nem élet.
18/25 anonim válasza:
8-as a magyar lottóknál a leadózott nyereményeket mutatják szóval ha megnyerné a 5-ös lottót akkor 5,1 milliárdot kapna kézhez.
Amúgy én ennyi pénzből olyan helyre költöznék ahol állandóan jó idő van pl.: Kanári-szigetek
19/25 Barnabas333 válasza:
18-as lehet, én általában Euró jackpotot veszek és ott a milliárdos nyeremények még nem a leadózottak tudommal.
20/25 anonim válasza:
Egy szegényebb országba ahol többet ér az a pénz, pl.: Thaiföld, Fülöp-szigetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!