Fővárosból hova érdemes továbbköltözni, ha Pest megye részünkről kizárva és kisgyerek jövője is szempont?
Olyan szerencsés helyzetben vagyunk idézőjelben, hogy annak ellenére, hogy a 11. kerületben egy panellakásban lakunk az ingatlan értékbecslője szerint legalább 63 millió Ft-ért eladható az ingatlanunk.
Ezért ebben az árfekvésben + 10 millió ft spórolt pénzünk van férjemmel, így keresünk lakást, kertes házban nem gondolkozunk, mert a ház körüli munkára kevés időnk jut.
Rokonaink laknak az alföldi régióban, ennyiből ismerjük.
Fontos volna, hogy egyetemi város legyen, én home officeban dolgozom jelenleg is távmunkában, férjem pedig mérnök.
Debrecen nekünk nem esik útba sehogy sem, az lett volna az első ötlet, de ebből fakadóan kilőttük, Győr szintúgy ilyen, pont az ország 2 csücskében van ez a 2 város.
A gyerkőcnevelés pedig olyan szempontból fontos, hogy legyenek zöld területek, nyugisabb legyen sokkal, mint a főváros. Bátrabb közlekedési tere legyen majd, ne az legyen, hogy nem tud bemenni a belvárosba anélkül, hogy szorongjon majd az emberek miatt., stb
Ezek jutnak eszünkbe: Veszprém, Szeged, Kecskemét
Kecskemétre ne gyertek. Kevés lehetőség, szörnyű városvezetés, rossz közbiztonság. Most az utakat kezdik újítani, mert jövőre választások, de azok is kritikán aluliak. Én is tervezek innen elköltözni, és nem vagyok egyedül.
Szegeden voltam néhányszor, nekem nagyon szimpatikus, fiatalos, van több lehetőség mindenféle szempontból, a tömegközlekedés is egész jó, meg azért parkok is vannak.
Veszprémről nem tudok nyilatkozni, ott csak 1-2x jártam, akkor is kirándulni/átutazóban, így az ottani lehetőségeket nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!