Magyarország melyik részén volna érdemes új életet kezdeni 265 millióból?
Budapest és környéke kivételével.
Kis falu dombság préri minden jöhet hol volna érdemes és miért.
Köszi a válaszokat hiába nézegetek mindenfelé csak még kérdés van a fejemben.
A Bakonyban vagy a nyugati határszélen vennék a helyedben.
De ennyiből akár a határ túloldalán (Ausztriában) is lehetne venni. Az lenne a legegyszerűbb megoldás.
"semelyiken, én menekülnék ebből a putri országból a helyedben"
Na és miért, hogy vehess belöle Londonban vagy Zürichben egy 50 négyzetméteres lyukat ahonnan eljárkálsz 8 órában dolgozni? Vagy egy átlagos állapotú családi házat vidéken, ahonnan napi szinten órákat kell ingáznod a munkahelyre és ha nem értelmiségi munkakört töltesz be átlagon aluli életmódot élj Nyugat-Európában?
Én a helyedben több ingatlant vásárolnék Budapest frekventált környékén (pl: XI. ker - Lágymányos / Műegyetem környéke, V. ker stb...) és kiadnám albérletbe. Egyrészt ezeken a helyeken mindig lesz kereslet az ingatlanok iránt és a bérleti díjból passzív jövedelemhez jutsz, másrészt az ingatlan értéke hosszú távon csak nőni fog és nem inflálódik el a pénzed. Ha európai viszonylatban gondolkozol akkor pedig az albán tengerpartot javaslom, mert évek óta borzasztó mértékben fejlödik, stabilizálták a közbiztonságot, egyre több turista fordul meg ott, viszont az ingatlanárak még nem követik a trendet (kifejezetten olcsók), viszont pár éven belül többszörösükre nőhet az értékük. Én magam pedig egy szerényebb, de minden vágyamat kielégítő Balaton menti nyugodt, panorámás környéken vásárolnék magamnak egy nem túl nagy, de komfortos családi házat.
Én vidéken vennék egy tanyát, amit úgy alakítok ahogy akarok. Ha ez megvan a maradékból meg valami közeli nagyobb városban lakás(oka)t, amiket kiadhatok. Erre kb el is menne, de lenne egy kényelmes életvitelre elég pénzem plusz tudnám a hobbimat csinálni.
De ez én vagyok, te tudod, hogy mik az igényied, mit szeretnél szóval ha ezt mellékeled biztos pontosabb válaszokat tudunk adni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!