Mi történhetett a férjemmel, hogy ennyire ki akar menni külföldre?
Figyelt kérdés
Mindig is téma volt köztünk, hogy jó lenne kiköltözni külföldre, de se az anyagiak se a szakmai tudás és nyelvtudás miatt nem tudtunk menni. Illetve nekem volt egy komoly betegségem is, amiből fel kellett épülni.
A mai nap nekem előállt, hogy ő nem akar tovább itt maradni ebben a szörnyű országban és jelentkezni akar külföldre már most a hétvégén. Ennyire még sose láttam benne a menni akarást. Szerintem az is megerősítette ebben, hogy a külföldi utak során semmi problémánk nem volt a nyelvvel.
Orbánt mondja folyton, hogy ez így nem normális. Hát lehet lemaradtam valamiről, mert én "csak" az irreális adómennyiségekről tudok. Azóta miket csinált Orbán?
ma 02:18
1/5 anonim válasza:
drága fszom.... Mindig tudtam, hogy van élet az agyhalál után.
3/5 anonim válasza:
Te ebben az országban élsz vagy hülye vagy ? Minden normális embernek elege van
4/5 anonim válasza:
Irreális adómennyiség??? Meg fogtok lepődni, máshol mennyivel több.
5/5 anonim válasza:
Igaza van. Támogasd és minél előbb lépjetek. Sok sikert nektek!
Üdv Ausztriából! 👋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!