Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi történhetett a férjemmel,...

Mi történhetett a férjemmel, hogy ennyire ki akar menni külföldre?

Figyelt kérdés

Mindig is téma volt köztünk, hogy jó lenne kiköltözni külföldre, de se az anyagiak se a szakmai tudás és nyelvtudás miatt nem tudtunk menni. Illetve nekem volt egy komoly betegségem is, amiből fel kellett épülni.

A mai nap nekem előállt, hogy ő nem akar tovább itt maradni ebben a szörnyű országban és jelentkezni akar külföldre már most a hétvégén. Ennyire még sose láttam benne a menni akarást. Szerintem az is megerősítette ebben, hogy a külföldi utak során semmi problémánk nem volt a nyelvvel.

Orbánt mondja folyton, hogy ez így nem normális. Hát lehet lemaradtam valamiről, mert én "csak" az irreális adómennyiségekről tudok. Azóta miket csinált Orbán?

jan. 23. 02:18
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
84%
drága fszom.... Mindig tudtam, hogy van élet az agyhalál után.
jan. 23. 02:23
 2/38 anonim ***** válasza:
94%
Kérdezz rá nála
jan. 23. 02:25
 3/38 anonim ***** válasza:
89%
Te ebben az országban élsz vagy hülye vagy ? Minden normális embernek elege van
jan. 23. 02:51
 4/38 anonim ***** válasza:
13%
Irreális adómennyiség??? Meg fogtok lepődni, máshol mennyivel több.
jan. 23. 03:36
 5/38 anonim ***** válasza:
93%

Igaza van. Támogasd és minél előbb lépjetek. Sok sikert nektek!

Üdv Ausztriából! 👋

jan. 23. 03:38
 6/38 anonim ***** válasza:
95%
"Mi történhetett a férjemmel, hogy ennyire ki akar menni külföldre?" Mivel a kedves férjedet nem ismerem személyesen, de van mérhető mennyiségű tapasztalatom a külföldi munkával, ezért szerintem egyszerűen megjött a párod esze. Sok sikert!
jan. 23. 06:32
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

Most a férjedre vagy kíváncsi vagy politizálni akarsz?

Olvass híreket, ne csak a baromságokat pörgesd a neten.

jan. 23. 07:47
 8/38 anonim ***** válasza:
95%

"Irreális adómennyiség??? Meg fogtok lepődni, máshol mennyivel több."

Nem úgy vettem észre Ausztriában élve. A fizetésekhez mérten a magyarok vannak a legjobban lehúzva Európában

jan. 23. 08:24
 9/38 anonim ***** válasza:
8%
8: Pedig nekem sokkal magasabb adót magyaráztak, amikor odacsábítottak. 40%-48%os kulcs stb
jan. 23. 08:27
 10/38 anonim ***** válasza:
93%
Ausztriában a fizetés még a legalja kulimunkával is duplája az itthoninak. Ha valami szaktudást igénylő munkát végzel a háromszorosát keresed meg mint idehaza. Az élelmiszerárak általanosan alacsonyabbak, de sok esetben jelentősen olcsóbb ott ugyanaz a termék mint itt. A lakhatas valamivel drágább ott, de ebben az egy dologban nagyon gyorsan zárkózunk felfele. De az ottani fizetésből még így is sokkal jobb megélhetés biztosítható. És akkor nem beszéltünk az ottani állami szolgáltatások sokkal magasabb színvonaláról. Ráadásul már nem csak Ausztriat lehet példának írni, mert már a volt szoci orszagok közül is több kanyarban előzött minket és jobban teljesítenek. :D
jan. 23. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!