Mi történhetett a férjemmel, hogy ennyire ki akar menni külföldre?
Mindig is téma volt köztünk, hogy jó lenne kiköltözni külföldre, de se az anyagiak se a szakmai tudás és nyelvtudás miatt nem tudtunk menni. Illetve nekem volt egy komoly betegségem is, amiből fel kellett épülni.
A mai nap nekem előállt, hogy ő nem akar tovább itt maradni ebben a szörnyű országban és jelentkezni akar külföldre már most a hétvégén. Ennyire még sose láttam benne a menni akarást. Szerintem az is megerősítette ebben, hogy a külföldi utak során semmi problémánk nem volt a nyelvvel.
Orbánt mondja folyton, hogy ez így nem normális. Hát lehet lemaradtam valamiről, mert én "csak" az irreális adómennyiségekről tudok. Azóta miket csinált Orbán?

32# Ha ez így van és a szándék is meg van, akkor nincs semmi ok, hogy itthon maradjatok. Ebben az országban minden egyre csak rosszabb lesz.
Minden amiért szidják a nyugatot az megvalósul itthon is:
- Egyre több bevándorló, csak hozzánk nem afrikából, kelet-európából jönnek, hanem a távolkeletről.
- Egyre magasabb ingatlanárak, és emiatt megfizethetetlen lakhatás amit részint a bevándorlók okoznak, részint pedig a kormány családtámogatásnak hazudott ingatlanárfelhajtó intézkedései.
A nyugati életszínvonaltól viszont egyre jobban lemaradunk:
- Magasabb élelmiszerárak mint a hanyatló nyugaton.
- Egyre inkább lemaradó infrastruktúrális fejlettség.
- Egyre inkább lemaradó gazdaság.
- Egyre inkább lemaradó kultúrális élet.
- Egyre inkább lemaradó szociális háló.
- Egyre inkább lemaradó bérszínvonal.
- Egyre nagyobb társadalmi különbségek.
Semmi nem indokolja azt, hogy itthon maradjon bárki is amíg ez a tolvaj, rabló, hazaáruló fidesz nevű bűnszervezet uralja az országot.

Az a baj, hogy Magyarországon az élelmiszer a fizetésekhez képest nagyon drága. Az albérlet túlárazva. A munkahely elmaradott. Az egészségügy-valamiféle annak mondható létesitmény, mert még Namibiában is jobb az ellátás.
Akkor az a kérdésem, hogy mi tart még titeket Magyarországon?
Akkor nem érdemes Magyarországról lelépni, ha a fizetésed eléri pl. egy egyszerü eladónként (betanitott) a nettó 600 ezret. Ezzel az összeggel ugyanúgy élsz mint Németországban. De még akkor is kérdéses, mert hát milyen szinten van az egészségügy, munkahelyek felszereltsége, munkakinálat, stb.

37-es. Ez nem csak attól függ, hanem attól is, hogy mi az ember célja. Ha valakit csak a pénz hajt rövid távon,pont az jön vissza lyukas zsebbel. Mert mindenhol csak a fizetéséért dolgozik. Majd hazamegy megveszi a drága kocsit, házat, de a Magyar fizetéséböl már fenntartani nem tudja.
Az iskola csak azt adja, amit egy lexikonban is megtalálsz, de észt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!