Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi történhetett a férjemmel,...

Mi történhetett a férjemmel, hogy ennyire ki akar menni külföldre?

Figyelt kérdés

Mindig is téma volt köztünk, hogy jó lenne kiköltözni külföldre, de se az anyagiak se a szakmai tudás és nyelvtudás miatt nem tudtunk menni. Illetve nekem volt egy komoly betegségem is, amiből fel kellett épülni.

A mai nap nekem előállt, hogy ő nem akar tovább itt maradni ebben a szörnyű országban és jelentkezni akar külföldre már most a hétvégén. Ennyire még sose láttam benne a menni akarást. Szerintem az is megerősítette ebben, hogy a külföldi utak során semmi problémánk nem volt a nyelvvel.

Orbánt mondja folyton, hogy ez így nem normális. Hát lehet lemaradtam valamiről, mert én "csak" az irreális adómennyiségekről tudok. Azóta miket csinált Orbán?

jan. 23. 02:18
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Jobban tetted, hogy vissza tetted azt a Rio mare konzervet. Múltkor ettem, szörnyű volt az íze.

Amúgy igen, mi is kirándulni mentünk ki és minden olyan áron volt, mint Magyarországon, vagy jóval olcsóbb.

Hollandiában és Ausztriában voltunk. Rendeltünk kajákat is, de drágáb. Helyekről, mint itt Magyarországon és ugyanannyiba került, mintha Magyarországon valami olcsóbb étteremből vettük volna.

Amúgy nem kell kimenni külföldre, hogy rájöjj mennyire drága Magyarország. Elég ha felcsapod a lidl újságot külföldit és magyart.

Brutális, ami itt megy.

jan. 26. 00:54
 22/38 anonim ***** válasza:
Köszönjük meg Orbánék tolvaj rabló kormányzásának, meg a sok féleszű jobbágynak akik rendre megszavazzák ezt a bűnszervezetet.
jan. 26. 01:17
 23/38 anonim ***** válasza:

Nagyon várom már, hogy eltakarodjon a Fidesz.

De az olyan megjegyzések, hogy egy drága osztrák hely annyi, mint egy olcsó magyar.. Mindjárt visszaköszön a vacsorám. Biztos, hogy így van, persze..

jan. 26. 01:35
 24/38 A kérdező kommentje:

23

Hollandiában volt és igen, így volt, akár hiszed, akár nem.

jan. 26. 01:47
 25/38 anonim ***** válasza:
24, ez akkor is egy erős csúsztatás.
jan. 26. 23:22
 26/38 A kérdező kommentje:
Egyetértek, mert Magyarországon a legolcsóbb az ehetetlen, ezért azt nem vettem figyelembe.
jan. 27. 00:23
 27/38 A kérdező kommentje:
De nem is ez a lényeg, hogy eltúloztam, hanem 2 lidl összehasonlítva, összességében Hollandiai lidl olcsóbb, mint a Magyar. Legalább is, amiket mi szoktunk venni. De nem vitatkozni akarok ezen, mert látom mindenkinek más a tapasztalata, hiszen mindenki mást eszik.
jan. 27. 00:37
 28/38 anonim ***** válasza:
Máltán csak néztük, hogy olcsóbb a Pick szalámi mint itthon. Haverom jár ki Olaszországba, hozza haza a kajákat az ottani Lidlből, mert olcsób mint itthon. Persze nem minden élelmiszer olcsóbb nyugaton, van ami akár még drágább is kicsivel. De az ottani fizetés a többszöröse a miénknek. Orbánék meg röhögnek a markukba a sok jobbágyon akiknek fogalmuk sincs mi van külföldön, mert csak az m1-et nézik.
jan. 27. 01:25
 29/38 A kérdező kommentje:
Én se hittem el, amíg nem láttam a saját szememmel. Hírekben sokszor bekapcsolják Vujity Tvrtko-t, hogy mennyivel drágább minden Amerikában, de amit az idősek és szegények elől elhallgatnak, hogy Amerikában sokkal több a fizetés, ahhoz képest,a mit fizetni kell ott.
jan. 27. 02:12
 30/38 anonim ***** válasza:
16, azért mert Romániába akar költözni, lakóhely - szomszédok.
jan. 27. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!