Tőzsgyökeres budapestiek ti milyen gyakran találkoztok ismerősökkel a városban?
Figyelt kérdés
Mivel ugyanabban a kisvárosban élek születésemtől, ezért aránylag gyakran összefutok ismerősökkel az utcán. Kíváncsi lennék, hogy egy budapesti születésű és azóta is ott élő embernél milyen gyakran történik meg, hogy barátokkal, ismerősökkel találkozik random Budapesten?2023. dec. 20. 10:53
21/27 anonim válasza:
Én még a javítást is kijavítom, mert törzsgyökeres!
22/27 anonim válasza:
Az iskolatársak alapvetően szét voltak szórva és utána még jobban szétszóródtak, úgyhogy hosszú évek alatt nem futunk össze. Még a kevés barátokkal is nehéz programot kialakítani. ^__^""
35/F
23/27 anonim válasza:
Tervezetten hetente 1-2x. Vagy tobbszor,ha olyan hetem van. Rsndom veletlen szinten minimum.
24/27 anonim válasza:
Azért sokan egy kerületen belül mozognak, ott laknak és ott is dolgoznak, ahol pl. én lakom (és belváros egyik részéről beszélünk) és dolgozom szinte olyan a hangulat, mint egy kisvárosban. Ha csak boltba elmegyek biztos, hogy összefutok egy, de akár több ismerősömmel is.
25/27 anonim válasza:
Én 15 éve lakom itt, elvileg sok ismerősöm van. Jártam itt iskolába, és (sajnos) sok munkahelyem is volt. Ahol régen laktam, onnani ismerőseim is már sokan költöztek Pestre. Hát a 15 év alatt nagyjából 10 random összefutásom volt ismerőssel itt.
26/27 anonim válasza:
Tős ( töves) és gyökeres. Tehát eredeti.
Tősgyökeres.
27/27 anonim válasza:
Budapesten? Párizsban ki jön velem szembe a Notre Dame dóm előtt?
A gimis barátnőm Egerből. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!