Tőzsgyökeres budapestiek ti milyen gyakran találkoztok ismerősökkel a városban?
Hát random nem szoktunk, tekintve, hogy a város különböző pontjain lakunk.
De azért heti 1-2 alkalommal össze szoktunk futni. Tervezett találkozások.
Általános iskolás koromban néha előfordult, mert sokan ott laktak a suli környékén. Felnőttként egyszer összefutottam a gimis barátnőmmel a metrón, akivel régóta nem beszéltünk már akkor. A Westendben láttam egy kollégámat, de nem voltam benne biztos, csak legközelebb kérdeztem, és mondta, hogy ja, volt ott aznap. Egy másik kollegámat is láttam egyszer egy boltban, ő arrafele lakik, én meg mentem épp valahova, de két külön sorban voltunk, nem kiabáltam át. Több hirtelen nem jut eszembe, de talán lehetett még 1-2 alkalom, de igazából nem szoktam figyelni, sok ember van mindenhol, tuti volt olyan többször is, hogy egy helyen voltunk, de nem vettük észre egymást.
Bár nem BP-n születtem, de óvodába már itt jártam, szóval mondhatni idevaló vagyok.
Nekem pont tegnap volt ilyen "random" összefutás. Egyszer ismerkedtem egy csajjal, nem lett belőle semmi, el is telt pár év. Tegnap meg várok egy ismerőst a metrónál, erre látom feljönni a csajt. Nem mentem oda hozzá, észre sem vett, odament hozzá egy srác és mentek is tovább.
De gyakorlatilag minimális esélye volt, hogy éppen ott láttam, hiszen nem igazán járok a városban, korábban ő sem arrafelé mozgott, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!