Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik hatósághoz kell fordulni?

Melyik hatósághoz kell fordulni?

Figyelt kérdés
A 4. emeleten egy diagnosztizáltan skizofrén nő lakik. Többször volt pszichiátrián. Ott összejött egy szintén mentálisan beteg férfivel, aki a nőhöz költözött. Ez a nő anno már majdnem felgyújtotta a házat. A nő minden reggel guberálni megy, konkrétan szemeteket visz haza. Nyilván a lakásában azt visz amit akar, akkor is ha iszonyatos a bűz ami kiárad. Az utóbbi időben degukat kezdett tartani. Az erkényén. Onnan halomszám esten le/ugranak le a deguk úgy elszaporodtak. Van hogy szabadon is engedi ezeket a lépcsőházba, amit telecsinálnak. A közös képvselő már többször szólt neki emiatt. Azóta nem endegi ki a degukat a lépcsőházba. Viszont ahogy mondtam, annyira elszaporodtak, hogy az erkényről ugrálnak ki. Kihívtuk a népegészségügyet. Kijöttek. Semmit nem csináltak, mert a nő nem engedte be őket a lakásba. Megjegyzem hogy senkivel sem beszél, de jobb is, mert amikor valaki csak köszön neki akkor nekimegy. (Egy idős néni így járt amikor köszönt neki.) Ha bárki szóvá teszi a bűzt, a kiugráló degukat, akkor azt mondja, hogy túl sok a problémánk vele. A deguk miatt arra gondoltunk, nem megfelelő állattartás miatt kihívjuk az állatvédőket, de lehet sőt biztos hogy őket sem engedi be a lakásba. Melyik hatóságnak kell szólni ebben az esetben?
2023. szept. 17. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Bocs. Elolvastam. A konkrét kérdés az, hogy a szomszédod degukat tart és büdösek, mit lehet tenni?

Akkor szerintem körülbelül semmit. El lehet költözni.

2023. szept. 18. 09:03
 2/11 A kérdező kommentje:
A degug KIUGRÁLNAK az erkélyén!
2023. szept. 18. 11:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Hozzátok?
2023. szept. 18. 11:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Le az utcára! Mit nem ertesz azon hogy állatok ugranak le az erkényről? A 4. emeletről. Ha túlélik akkor szerrncséjük van, ha nem akkor meghalnak.
2023. szept. 18. 11:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok az egyetlen válaszoló. Moderáld magad légy szíves!

Ha az utcára ugrálnak, azzal megint csak nem tudsz fordulni sehová. Az ő dolga.

2023. szept. 18. 12:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Te vagy az értetlen! Ez nem állatkínzás???
2023. szept. 18. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát nem sikerült, látom... Szia.
2023. szept. 18. 13:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Rendőrségen tegyél feljelentést állatkínzás miatt. Vedd fel, ahogy leugrálnak, és küldd el az egyik kereskedelmi híradónak, ha hír lesz belőle, esélyesebb, hogy történni fog valami.
2023. szept. 18. 19:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Neked nem sikerült értelmezned az állatkínzás/nem megfelelő állattartás fogalmát. Szia!
2023. szept. 18. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem te vagy a skizo szomszéd? Mondjuk, lehet, hogy nem is tudsz róla. XD
2023. szept. 18. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!