Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elvált apák, melyik hatósághoz...

Elvált apák, melyik hatósághoz tudtok fordulni?

Figyelt kérdés

Kihez fordultok segítségért ha azt tapasztaljátok hogy az anya rosszul neveli a gyereket, nem szán rá elég időt, vagy akár nem tudatosan is de ellenetek neveli a gyereket, a láthatást korlátozza?

Én azt tapasztaltam hogy az "amíg nem folyik vér" elvet követve nem nagyon tudnak, akarnak mit tenni a hatóságok. Legjobb esetben is elbeszélgetnek az anyukával, de kikényszeríteni nem tudnak tőle semmit. Na meg ez lehet csak olaj a tűzre hogy tovább szemétkedjen...

(Röviden az én esetem: Az anyja nem hagyta hogy leváljon róla a gyerek, 7 évesen mindig együtt alszanak, ezért a gyerek nem tud az anyja nélkül létezni, emiatt nem tud nélkül aludni, így pedig nem tud több napot velem lenni, ami pedig törvényileg járna...)

Minden sztori, tapasztalat, tipp segítség!

Köszönöm!

2023. szept. 13. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel az esettel bizony sehova.
2023. szept. 13. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem "eset", ezzel nem kell sehová fordulni.
2023. szept. 13. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Nem hatóság kell, hanem egy jó ügyvéd...meg pénz rá.

A saját exemen meg rengeteg ismerős esetéből is azt látom, hogy amikor a biróság szólitja fel anyukát a törvények betartására, meg neki is ki kell fizetnie 1 millát az ügyvedre...egyből leszáll az összes ellenevelő-úgy is az anyanának ítélik a gyereket pökkhendi hozzáállasból- magas lóról es drasztikusan visszavesznek a mocskos pofájukból...sőt együttműködőek lesznek.

Fészen keress rá egy csoportra

Apák az igazságért.

Ott kerdezz, mindent el fognak mondani és rengeteg apa is van ott aki ellenneveles kapcsolattartas korlatozasa dolgokból ki tudta hozni hogy a nő elveszítette a felügyeleti jogát.

Amúgy amit írsz az tipikus ellennevelés tudatos elidegenítés.

Anyuka minden este beleplántalja hogy nélküle nem tud aludni nélküle baja esik.

Igazsagügyi pszichologus bevonását kezdeményeznem aki beszélget veled anyukaval es a gyerekkel.

Ellenevelő anyukák kb 8-10 perc alatt kifinganak egy ilyen beszélgeteskor mert lebuknak.

Ezek után az ügyved az eredményt beadja a bírósagra mint ellenevelés kiskorú mentalis bántalmazasa es megprobáljatok kiemeltetni a mergező környezetből.

2023. szept. 13. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Bíróság. Nem kapod meg a megállapított felügyeletet és láthatóságot.
2023. szept. 18. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!