Ebből is probléma lehet szomszédokal? Többi lent.
Figyelt kérdés
Falusi környezetben lakom. Amikor ideköltöztem, még járkáltam itt sokat.Sétaltam itt, bevásároltam, stb... De egy idő után láttam, hogy nagyon rosszindulatú emberek vannak. Minden ok nélkül anyáznak, beszólogatnak. Ha elmegyek bevásárolni úgy bánnak velem, mint a kutyával, csapkodja a pénztáros az árút, amit megveszek. Amikor kiviszem a szemetet a szomszéd elkezd anyázni. Pletykálkodások. Pl..., olyan szomszéd akinek mindig előre köszönök terjeszgeti, hogy sohasem köszönök neki vissza, stb... Ezek hatására eléggé visszavonultam. A sétálgatást beszüntettem. A szemetet akkor viszem ki amikor már mindenki alszik. A bevásárlást már a közeli városban intézem. Csak akkor mutatkozom, amikor nagyon szükséges. De most az egyik szomszéd aki köszönni sem szokott, megkérdezte;;; elnézést, önt miért ilyen ritkán lássuk? ;;; Akkor végül még ebből is problémám lehet, hogy visszahúzodtam a kötekedések, beszólogatások, pletykálkodások miatt? Ezzel újabb pletykákra adok okot?2023. szept. 16. 08:49
11/13 anonim válasza:
"De, cigányok. "
Akkor megvan válaszolva a kérdés. Örülj neki hogy nem lopnak.
12/13 anonim válasza:
miért költöztél cigányok közé , ezek még a régebb óta ott élő parasztnak is beszólnak nemhogy egy gyüttmentnek . ennyi pénzetek volt vagy ennyire szeretitek a zenét mert más ok nem lehet rá hogy valaki a gettóban vegyen házat
13/13 A kérdező kommentje:
Édesanyám kitalálta, hogy a panelból kertesházba költözünk, mert ott jobb lesz nekünk. A panel árából ilyen kertesházra futotta. Én tudtam, hogy butaságot csinálunk, de nem tudtam mit tenni.
2023. szept. 17. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!