Ahol egy udvarban több ház van, mennyire zavar titeket ha a szomszédoz vendégek jönnek?
Most költöztem egy ilyen helyre, van még 1 ház az udvarban. Egy 3 fős család lakik benne (2 lány és az anyuka) . Barátok, rokonok járkálnak hozzájuk rendszeresen. Nem túlzottan hangosak, nincsenek itt napokig, de elég zavaró hogy folyton számomra idegenek vannak itt.
Van egy kisebb rész ami az enyém az udvaron, jóidőben terveztem ott kis napozást, de így elég kellemetlen, hogy kb bármikor bárki bejöhet.
Nekik, vagy a főbérlőnek kellene jelezni hogy ez zavar engem? Mellesleg a főbérlő gondolom ezt tudta, és nem szólt erről az elején. Ha ezt tudom, lehet nem is költözöm ide.
Az ingatlant árulók/kiadók 99%-a mélyen hallgat arról, milyen élhetetlen zavaró tényezők vannak.
Persze amikor számon kéred rajtuk, játsszák a bugyutát 1000-rel.
Engem az egyik szomszédom zavar borzalmasan, egy nénikétől vettük meg a házát, aki vagy 60 évig élt itt, a szomszéd alkoholista barom meg rendszeresen átjárt ide lejmolni a nénihez.
Most, hogy mi vagyunk itt, kb azt hiszi, nem változott semmi, ugyanúgy próbálkozik nálunk is.
Leskelődik, itt ólálkodik, lop, kb miatta fogunk megpattanni innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!