Láttak fehérneműben, lehet ebből gondom?
Szellőztettem, és nyitva hagytam a bejárati ajtómat. Elmentem zuhanyozni majd vettem fel a fürdőszobában tiszta fehérneműt. Pólót, nadrágot nem vittem be ezért csak így fehérneműben kimentem a szoba irányába, elmentem a nyitott bejárati ajtó előtt.
Egy család állt kint és láttak.
Nem tudom kik ezek, de gyakran megállnak a ház előtt a kapuban és vigyorgó fejjel kukucskálnak ha nyitva van az ajtóm. Nézik a benti macskámat, aki morog rájuk. Jó móka.
Egyszer hozzájuk szóltam, de csak rám néztek és vigyorogtak tovább mint az elmebetegek.
Sokszor ha itt vannak látványosan becsapom előttük az ajtót.
Most nem hallottam hogy itt vannak. 2 kb 35-40 éves felnőtt és 2 kb 10 év alatti gyerek.
Ahogy megláttak kikerekedett a szemük a felnőtteknek és elmentek gyorsan.
Lehet ebből valami gondom? Jelentgethetnek?
Hogy érted azt, hogy "jelentgethetnek"? Kinek és miért? Otthon vagy, azt csinálsz, amit akarsz, még csak meztelen sem voltál.
Viszont ne haragudj, de marha sok eszed van neked is, ha ilyen hülyék bámulnak be hozzád rendszeresen, és te ennek ellenére tárva nyitott ajtó mellett mész el zuhanyozni, pláne ha még állatod is van.
Kérdező, eszedbe sem jut, hogy amíg fürdesz, egy besurranó tolvaj elviszi valamidet?
Már csak emiatt is csuknod kéne az ajtót.
Nem lehet bajod ebből.
De szerintem ne hagyd nyitva az ajtót, és a macskára is figyelj, nehogy ellopják.
Van felrakva szúnyoghálós ajtó. Az be volt akasztva, csak a rendes bejárati ajtó volt nyitva.
Van kinti kapu is, ami zárva van. Nem egy cigutelepen lakok, nem szoktak beugrálgatni, betörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!