Lányok, ti mit szólnátok, ha a lakótársatokat rajta kapnátok, hogy a fehérneműitek közt turkál?
Az a lakótárs fiú vagy lány? Nem mindegy.
Ha lány és barátnők vagyunk e a közli hogy tudom is én, összementek a bugyijai a mosásban, kéne neki egy kölcsön.. vagy nincs tiszta zoknija.. még talán oké.
Amúgy meg elküldeném a bánatba.
Attól függ, hogy fiú-e vagy lány.
Ha lány akkor nem különösebben zavarna, de azért szólnék, hogy ez így nincs rendjén.
Ha fiú akkor nem lenne többé a lakótársam, mert perverznek gondolnám.
Mit értünk "rajtakapás" alatt? Hol turkál?
Mert én futottam bele, hogy nem találtam fél zoknit, bele akartam nézni a gépbe, de a lakótársam már elkezdte bedobálni a cuccait és onnan kellett kitúrjam a zoknit ami benne maradt.
Teljesen mindegy hogy fiú-e vagy lány.
Megmondanám neki, hogy a legközelebbi alkalommal hívom a főbérlőt, mert ez a személyes szférám megsértése.
Még a húgom SEM turkálhat a ruháim között anélkül, hogy előtte ne szólna róla, hogy kell neki valamelyik pl felsőm, nemhogy egy lakótárs.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!