Fehérneműt szoktak rászoruló családnak adni?
Figyelt kérdés
Kivalogattam a cuccaimat, amik mar nem jók rám pólók, pulcsik, nadrágok stb. Viszont van egy csomó fehérneműm is, ami már kicsi rám, de ugye használt. Nyilván ki van mosva mint a többi ruhanemu, de nem tudom,hogy szoktak e ilyet adni. Kidobni meg sajnalom mert sok van.2022. febr. 7. 10:13
4/5 anonim válasza:
Csak ha van rajta vonalkód is...
Most őszintén, te felvennéd más után? Oké hogy használható lenne meg minden, viszont ez nagyon megalázó szerintem a rászorulókra nézve is.
Ez kb olyan mint mikor kukába való, törött játékot "adományoznak" kisgyerekeknek. Ennél még az is jobb, ha nem adsz semmit.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2022. febr. 7. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!