Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tudnék csinálni az éjjel...

Mit tudnék csinálni az éjjel ugató kutyával?

Figyelt kérdés
A szomszédaim amióta ide költöztek (fél éve) nem hagynak nekünk nyugtot. Napközben nincs is baj mert nem érdekel, hogy mit csinálnak. De mi már hónapok óta nem alszunk mert egész éjjel ugat a kutyájuk. Szó szerint nyomja egész éjjel. Szóltam már, hogy csináljon vele valamit mert mi korán kelunk mondjuk így el sem alszunk, a gyerekek iskolába járnak és nem tudunk pihenni. Erre az válasz hogy azért kutya, hogy ugasson. Ez nyilván igaz mert nem rofoghet de az sem állapot, hogy egy egész család nem tud aludni. Elfogja a csirkéket, a macskákat. Ha kell átjön a mi udvarunkba. Azért azt gondolom, hogy határa mindennek van. Szeretem az állatokat, nem bántom őket de az ilyen felelőtlen állattartókat nem. Nem azt kértem hogy tegye láncra csak annyit hogy zárja hatra hogy tudjunk pihenni. Meint 11ota ugat az ablak alatt.
2023. szept. 11. 04:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%

A döglött csirkéket remélem dokumetáltátok legalább pár fotóval. Szomszédnak írásbeli felszólítás a kár megtérítésére.

Ha bejön a kutya az udvarodba mefogod és átadod a sintérnek, gondolom nincs benne chip sem.

2023. szept. 11. 08:18
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Legalább egy éjszakai locsolást rendeznék... hátha nem szeret a blöki fürdeni.
2023. szept. 11. 08:20
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül, nem macskákat ugat? Mert felénk is vannak ugatós kutyák, de akkor szoktak ugatni, ha a macskák kint egymást kergetik, verik, szaporodnak... Ami most nyáron, folyamatosan van. (sajnos, itt nem szokás kiívartalanítani a macskákat)

Te nem tudsz rászólni a kutyára? Vagy tényleg szólj nekik, hogy legalább egy ugató leszoktatót vegyenek.

Nem is értem, milyen emberek lehetnek, ha nem érdekli őket, hogy egész este ugat a kutyájuk.. Idióták

2023. szept. 11. 08:20
 14/31 anonim ***** válasza:
31%

9

És ettől keménynek éreznéd magad, hogy sikerült bántanod egy sokkal kisebb és gyengébb állatot? Soha nem az állat a felelős, hanem a gazdái!!! De a te fajtád emberrel köztudott hogy nem bír el. Ezért, állatokat bánt.

2023. szept. 11. 08:26
 15/31 anonim ***** válasza:
73%

#14: nem, nem érzem magam keménynek. Csak projektálsz. ÉS emberrel is elbírok.

Ja, sokkal kisebb állat... tudod mi sokkal kisebb? A lányom. Csak egy harapás, és az egész életén át viselheti a nyomát. Hát, egy lóf*szt fogok állatvédősdit játszani, amikor egy potenciális gyilkos, számomra ismeretlen természetű kutya beszökik a kertembe.

2023. szept. 11. 08:31
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Én néha ilyenben alszom:

[link]

Kényelmetlennek tűnhet, de nélküle már megőrültem volna. Én nem szólok a szomszédoknak. A tapasztalatom, hogy annál inkább csinálják.

Egyébként viszonozhatod a hangoskodást.

2023. szept. 11. 08:38
 17/31 anonim ***** válasza:
36%

15

A kutya olyan, amilyennek tanitsák! Tanítsa az EMBER! A felelőtlen állattartók miatt vannak olyan dolgok, amiről te beszélsz.

Egy kutya, akivel jól bánnak és törődnek, lefárasszák az nem megy ki még a kapun sem magától.

Nem állatvédősdit játszom, de hibáztatni egy kutyát( akinek annyi az ágy kapacitása, amennyi) emberrel szemben, aki iskolákat végzet stb. (elméletileg, okosabb mint egy kutya) szóval, elméletileg jobban tud gondolkodni, ráadásul gazdaként az ő felelőssége is, miután magához vessz egy kutyát. És az a hihetetlen, hogy még így is a kutyát hibáztatják. Nevetséges

2023. szept. 11. 08:50
 18/31 anonim ***** válasza:
20%
Mi hozzaszoktunk es ugatas mellett alszunk.
2023. szept. 11. 09:11
 19/31 anonim ***** válasza:
38%

Milyen sok hozzászólást látni, ahol a kutyát hibáztatják, meg dögnek nevezik, meg célozgatnak rá, hogy megölik. Undorító. Az állat nem hibás, csak a gazdája.

Ennyi erővel ha a szomszéd kisgyereke egész éjjel vonyít, akkor ő a hibás? Öljem meg?

2023. szept. 11. 09:16
 20/31 anonim ***** válasza:
30%

19

Az ilyen emberek a saját fajtársaikkal nem bírnak, ezért bántsák a gyengébb kisebb állatokat. Tudod.. A kutya nem szól vissza,nem fogsz miatta börtönbe menni,ráadásul megölhet egy élőlényt, szóval még gyilkos hajlama is van csak a törvényeknek köszönhetően, nem bír vele élni.

Egyszerűen, nem bír szembe nézni a kutya gazdájával csak annak a kutyájával. Ez gyengeség..

2023. szept. 11. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!