Mit tudnék csinálni az éjjel ugató kutyával?
A döglött csirkéket remélem dokumetáltátok legalább pár fotóval. Szomszédnak írásbeli felszólítás a kár megtérítésére.
Ha bejön a kutya az udvarodba mefogod és átadod a sintérnek, gondolom nincs benne chip sem.
Véletlenül, nem macskákat ugat? Mert felénk is vannak ugatós kutyák, de akkor szoktak ugatni, ha a macskák kint egymást kergetik, verik, szaporodnak... Ami most nyáron, folyamatosan van. (sajnos, itt nem szokás kiívartalanítani a macskákat)
Te nem tudsz rászólni a kutyára? Vagy tényleg szólj nekik, hogy legalább egy ugató leszoktatót vegyenek.
Nem is értem, milyen emberek lehetnek, ha nem érdekli őket, hogy egész este ugat a kutyájuk.. Idióták
9
És ettől keménynek éreznéd magad, hogy sikerült bántanod egy sokkal kisebb és gyengébb állatot? Soha nem az állat a felelős, hanem a gazdái!!! De a te fajtád emberrel köztudott hogy nem bír el. Ezért, állatokat bánt.
#14: nem, nem érzem magam keménynek. Csak projektálsz. ÉS emberrel is elbírok.
Ja, sokkal kisebb állat... tudod mi sokkal kisebb? A lányom. Csak egy harapás, és az egész életén át viselheti a nyomát. Hát, egy lóf*szt fogok állatvédősdit játszani, amikor egy potenciális gyilkos, számomra ismeretlen természetű kutya beszökik a kertembe.
Én néha ilyenben alszom:
Kényelmetlennek tűnhet, de nélküle már megőrültem volna. Én nem szólok a szomszédoknak. A tapasztalatom, hogy annál inkább csinálják.
Egyébként viszonozhatod a hangoskodást.
15
A kutya olyan, amilyennek tanitsák! Tanítsa az EMBER! A felelőtlen állattartók miatt vannak olyan dolgok, amiről te beszélsz.
Egy kutya, akivel jól bánnak és törődnek, lefárasszák az nem megy ki még a kapun sem magától.
Nem állatvédősdit játszom, de hibáztatni egy kutyát( akinek annyi az ágy kapacitása, amennyi) emberrel szemben, aki iskolákat végzet stb. (elméletileg, okosabb mint egy kutya) szóval, elméletileg jobban tud gondolkodni, ráadásul gazdaként az ő felelőssége is, miután magához vessz egy kutyát. És az a hihetetlen, hogy még így is a kutyát hibáztatják. Nevetséges
Milyen sok hozzászólást látni, ahol a kutyát hibáztatják, meg dögnek nevezik, meg célozgatnak rá, hogy megölik. Undorító. Az állat nem hibás, csak a gazdája.
Ennyi erővel ha a szomszéd kisgyereke egész éjjel vonyít, akkor ő a hibás? Öljem meg?
19
Az ilyen emberek a saját fajtársaikkal nem bírnak, ezért bántsák a gyengébb kisebb állatokat. Tudod.. A kutya nem szól vissza,nem fogsz miatta börtönbe menni,ráadásul megölhet egy élőlényt, szóval még gyilkos hajlama is van csak a törvényeknek köszönhetően, nem bír vele élni.
Egyszerűen, nem bír szembe nézni a kutya gazdájával csak annak a kutyájával. Ez gyengeség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!