Mit tudnék csinálni az éjjel ugató kutyával?
"Azért kutya, hogy ugasson."
Jah, amikor meg majd valaki megunja, hogy egy éve nem aludt és lerendezi a kutyát, akkor majd lesz visítás.
Annyira szánalmas ez...
Fú, hát ez tökre ismerős sztori.
Az egyik ismerősömnek is a kutyája állandóan ugat.
A szomszédok jogosan szóvá tették a gazdinak, hogy zavarja őket a folyamatos ugatás.
Mi volt a válasz?
-Ha nem teszik, kölzözzenek el.
-Mit csináljon a kutya nyávogjon?
Szóval eléggé bunkó választ kaptak a feldühödött szomszédok.
Megoldás nem született.
Tudom nem válasz,de tipikus balkáni gumicsizmás proliparaszt életforma a szomszédtól,a dögjével együtt.Az ilyen tapintatlan taplók miatt alakul ki az örök harag,mert nyilván ő fog megsértődni.
Sajnos semmit nem tudsz tenni,senki nem fog segíteni ebben.Ha nem költöztök el,így kell élnetek.De ha elköltöztök,ott is meg van rá az esély a kutyaugatásra.
Én biztos nem tartanék kutyát vidéken sem,többek között e miatt sem,hogy a szomszédi jó viszonyt elcsesszem.
A jegyzőnél lehet birtokvédelmi eljárást kezdeményezni, aminek azért kétséges az eredménye. Ha jogosnak tartja a panaszt, elvileg kötelezheti a szomszédot, hogy az telepítse át a kutyát a portáján belül.
Létezik ugatást gátló készülék, talán érdemes kipróbálni.
"macskákat"
Na nálam ez automatikus likvidálási ok.
Ha szóltam a qrva jegyzőnek, tulajnak, és sokadszorra se tett semmit, felvett felvétel birtokában ezekről légpuska, méreg, vascső, stb.
Szrok a börtönre, de ha a macskáimat bántja valami tetves dög, péppé zúzom minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!