Balatonon sokkal jobban érzem magamat, mint bárhol máshol, de sosem költözhetek oda. Hogyan nyugodjak bele?
Az ottani közeg, a levegő, a Balaton túloldalán lenyugvó Nap, a magas dombok, a kilátás, és az erdők annyira közel állnak hozzám.
Mintha nekem találták volna ki a Batont és a rá való kilátást.
Áprilisban voltam ott 3 éjszakát, de hamar véget ért. Azóta is hiányzik.
Korábban is voltam Balatonon vagy hozzá közel, mindig rossz volt hazajönnöm. 130 kilométerre vagyunk egymástól, de már csak a munkahely miatt is lehetetlen volna odaköltöznöm.
Annyira otthon érzem magamat a Balaton közelében, konkrétan még itthon sem vagyok képes hasonlót érezni.
Ki kéne vernem a fejemből.
Badacsonyban vagyok kèt napja, én is jól ellenèk itt èletem vègèig :)
De itt nincs munka, nem tudnèk megèlni semmiből sem, muszáj lesz visszamennem Budapestre egy hèt múlva, sajnos.
Már miért ne költözhetnél oda?
De egyébként évközben egyáltalán nem olyan a Balaton, mint nyáron, főszezonban. Pláne nem olyan érzés ott lakni, mint egy háromnapos nyaralás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!