Emiatt nem költözhetek el?
Nem merek egyetem miatt albérletbe menni, mert hiába lesz saját szobám, más előtt nem merek nagy wczni, nem tudok egyszerűen. Ha akarok se.. Illetve van némi mentális ..problémám....... ami miatt éjjelente, felriadok, sírok és néha ennél is rosszabb.. És mindenek felett leszbikus is vagyok.
Most mi kellene tennem?
18/L
Ez oylan hogy szerintem 2 hét után ahogy hozzá szoksz elmúlik, az éjszakai pánik rohamaid miatt meg kérj orvosi segítséget.
Az hogy albérletbe költözöl sokkal jobb döntés mintha otthonról járnál be.
Rengeteget hozzárak a személyiségedhez a későbbi életedhez ha már most önállósodsz valamilyen szinten.
Nem kell más előtt wczni, fogod magad, bezárkózol, elintézed a dolgot és kész, maximum befújsz légfrissítővel vagy kinyitod az ablakot utána. Ha lakótársaid lesznek, ők is hasonló szagú dolgokat fognak produkálni, úgyhogy nem vagy különleges :D
A leszbikusság meg nem értem, hogy jön ide. Ez a te magánügyed, a saját szobádba azt hívsz fel, akit akarsz és azt csináltok, amit akartok, ameddig a lakótársakat nem zavarjátok.
Elárulok egy titkot: mindenki szokott kábelt fektetni. Senkinek sem a kis tündérek viszik el a kakiját. Tudatosítani kell magadban, hogy a székletürítés nem egy olyan bűnös dolog, mintha macskát fojtogatnál, hanem egy természetes biológiai folyamat.
Ettől függetlenül persze járj el pszichiáterhez, mert nem oké felriadni és sírni éjszakánként.
A leszbikusság meg tök oké, a legtöbben le se szrják, én is az vagyok, mindenki tudja rólam a munkahelyen is, néha poénkodunk vele, baromira nem érdekes. Ma már a szakállas nőimitátorok meg a semlegesnemű vécék korában ez már szinte unalmas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!