Szerintetek sem költözhetek el csak úgy?
15 éves vagy. szinte látom magam előtt, hogy valaki megtámad (jó vagy rossz környék, nem válogatnak a perverzek) és elkap hátulról, kicsit megcsöcsörész, benyúl a szoknyád alá, te meg ríva szaladsz haza.
bammeg, még szép, hogy féltenek, nem tudod magad megvédeni. csak a szád nagy, még egy felnőtt nő se tudja magát sokszor megvédeni egy 100 kilós férfival szemben...
".nem drogozom nem cigizek és nincsenek zűrös előéletű barátaim."
És még részegen sem járkálsz haza. Ez aztán nagy teljesítmény egy 15 éves gyerektől :)
Ja, nem , nem költözhetsz el 15-16 évesen.
15 éves vagy. Nem, nem költözhetsz el.
A szüleid féltenek, és ez JÓ. Ha elkap hazafelé egy nagydarab pali, nem tudsz védekezni ellene.
Az, hogy nem züllesz és nincsenek züllött haverjaid, az 15 évesen nem erény, hanem normális.
Én a helyedben csakazértis megmutatnám, hogy fel tudnak venni érettségi után egy jó egyetemre! Rengeteget tanulnék, és egy jó szakra elmennék tanulni, kolis lennék, és egyetem mellett melóznék. Ez igazi bizonyítás lenne. Megérné, nem?
És igen, ha felnőtt leszel, majd felnőttként is fognak kezelni, önállóságod is lesz. Ami sokkal könnyebb, ha van jó végzettséged, ami jól fizető állást jelent, mert nincs túl sok buli az "önállóságban", ha nincs pénzed ételre vagy fűtésre.
El nem költözhetsz, de köss velük kompromisszumot..
Én sem cigiztem, piáltam, drogoztam 16 évesen, aztán amikor meguntam h nem hagynak levegőt mondtam hogy én is tudok durvulni. Az előbb említetteknek keményen közepébe vágtam nem járkáltam be suliba és még sorolhatnám, fél év folytonos ordibálás és vita után pedig megértették, hogy nem dönthetnek helyettem, max tanácsot adhatnak. 21/F
Én figyelemmel elolvastam amit írtál és MEGÉRTETTEM, hogy csak érettségi után akarsz elköltözni.
Ezt leszámítva ajánlanám a figyelmedbe a 4-es választ, magam is ilyesmit írtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!