Hány évesen költözhetek el? 14/L
Figyelt kérdés
Jelenleg apámmal élek de a bíróság a váláskor közös felügyeletnél döntött
Apukámmal iskolai napokon anyukámmal iskolai szünetben...
Én anyukámmal szeretnek lakni de nemtudom mikor tehetem meg annélkül hogy apám tehetne valamit hogy nála maradjak (gondolok itt arra hogyha én most elköltöznék akkor tehetne-e feljelentést?)
2017. febr. 12. 18:42
1/11 anonim válasza:
18 eves korodtol azt csinalsz amit akarsz, addig apadal kell laknod ez van.
2/11 anonim válasza:
Ha édesanyád szeretné, ha vele élnél, akkor neki kell indítania gyerekelhelyezésre pert.
3/11 anonim válasza:
18 évesen teheted meg hogy azt csinálasz amit akarsz, akkor is ha még tanulsz. Hamarabb akkor hogyha megbeszéled apuddal hogy szeretnél anyukádnál lakni mert lány vagy, neked így lenne a jó, de szereted őt is nagyon, viszont anyával szeretnél lenni többet. De más lehetőség nem igen van:/ mivel csak akkor vehetnek el apukádtól ha valami rosszat csinál veled, vagy nem tud megfelelő körülményeket biztosítani. Mondjuk nincs fűtés, ruhát nem tud venni, élelmet biztosítani stb... És ebben az esetben át helyezhetnek anyukádhoz.
4/11 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigieket
#3 pont errol van szo hogy nembiztosit ételt se ruhát
Elvettek a kulcsom a konyhahoz es akkor szabad ennem ha ők hazaértek (este8órakor) és 14 fok van a szobámban is
2017. febr. 12. 18:58
5/11 anonim válasza:
hagyjuk mar kamuzik a kiscsaj ilyen nincs
6/11 anonim válasza:
Akkor az iskolában ki kell nyitni a szádat a védőnőnek, gyermekvédelmisnek, igazgatónak.
7/11 anonim válasza:
5 attól mert te burokban élsz nagyon is létező jelenség a gyerek elhanyagolása az egyik szülő részéről.
8/11 A kérdező kommentje:
#5 jolvan az ilyenekre nem vagyok kiváncsi
#7 igazadvan...biztos neki mindene megvan ami a szép elethez kell
2017. febr. 12. 19:19
9/11 anonim válasza:
Ha nem segítesz először magadon, akkor más sem fog. Neked kell ezt jelezni az illetékes hatóságnak.
10/11 anonim válasza:
ja persze kaját se kap futes sincs, de netje az van, szar kamu lebuktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!