23/L vagyok + szüleim szigorú nevelést adtak főleg anyám. Mit tudok tenni?
Születésem óta tudom szinte, hogy szigorú nevelést kapok, anyámtol pláne. Középsuliba 4, illetve vagy 3-mast kaptam ordibált velem, felpofozott.
Életemben alkoholt sem ittam, se nem cigiztem és pláne nem drogoznék, SOHA nem voltam buliba vagy szülinapokon, nem engedett el.
Segítek neki meg főzök meg mosok, takarítok meg a kertet rendezem abban is segítek, de egy köszönömot nem kaptam tőle sőt csak a hibáztat és leordít engem. Mindenért csak szíd.
Megtaláltuk egymást a párommal. Minden nap cirkuszol, ha esetleg el megyek a páromnal nekem estére már pedig haza kell érnem, milyen ruhát vehetek fel, addig tartott itthon míg át nem vettem a felsőm amit szinte mindig is hordtam...
Megtiltotta az egymással párommal alvást is, mert csak házasság után lehet együtt aludni szerinte.
Megkérdeztem tegnap este mert nem bírtam tőle hogy ott-e aludhatok a páromnál erre fel pofozott hogy én mit képzelek magamról. Hogy ha szóba jönne az összeköltözés, hogy elköltöznék-e, erre azt kaptam hogy "leány össze költözik a párjával házasság előtt az egy cafka".
A páromhoz költöznék legszivesebben , egyedül él meg anyukájaval akinek bejövök, már az anyukája mondta hogy bármikor oda költözhetek!!
Van össze spórolt pénzem munkahely is hamarosan van. Nem bírom már az otthonom ideggel mert minden tiltott, nem csinálhatok semmit, tiltva és gyerekként kezel.
Csak szerintem gondolom hogy anyám hozzá áll a dolgokhoz hogy túlzás vagy tényleg bennem a hiba?
Mit tegyek????
nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget és válaszokat
Elhiszem, hogy azért nem egyszerű a helyzet, mivel mégiscsak anyukád, de menned kell! Mióta vagy együtt a pároddal? Ő se bánná ha összeköltöznétek?
Innen mindenképp menj, akkoris ha anyud érzelmileg zsaroló majd, hogy oda nem mehetsz vissza, nem fog veled beszélni stb. Ideje elkezdened az életed élni, vagy a pároddal, vagy ha kell egyedül!
23 évesen miért hagyod, hogy anyád pofozgasson? Amikor az enyém akart megpofozni felnőttkoromban, alaposan ő húzta a rövidebbet.
A sráchoz szerintem ne költözz, ha anyuka is ott van. Csak addig leszel szimpi, amíg oda nem költöztél. Esetleg külön. De akkor is ügyelj, hogy ne ess rögtön teherbe, mert a nők azzal szokták elvágni magukat egy életre.
Benned milyen hiba lenne ugyan 23 éves fiatalként? Ott anyunak lehet egy régi sérelme, problémája amit rajtad tölt ki, próbál hatással lenni rád hogy mellette maradj amíg él.
Nem tudjuk a hátteret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!