23/L vagyok + szüleim szigorú nevelést adtak főleg anyám. Mit tudok tenni?
Születésem óta tudom szinte, hogy szigorú nevelést kapok, anyámtol pláne. Középsuliba 4, illetve vagy 3-mast kaptam ordibált velem, felpofozott.
Életemben alkoholt sem ittam, se nem cigiztem és pláne nem drogoznék, SOHA nem voltam buliba vagy szülinapokon, nem engedett el.
Segítek neki meg főzök meg mosok, takarítok meg a kertet rendezem abban is segítek, de egy köszönömot nem kaptam tőle sőt csak a hibáztat és leordít engem. Mindenért csak szíd.
Megtaláltuk egymást a párommal. Minden nap cirkuszol, ha esetleg el megyek a páromnal nekem estére már pedig haza kell érnem, milyen ruhát vehetek fel, addig tartott itthon míg át nem vettem a felsőm amit szinte mindig is hordtam...
Megtiltotta az egymással párommal alvást is, mert csak házasság után lehet együtt aludni szerinte.
Megkérdeztem tegnap este mert nem bírtam tőle hogy ott-e aludhatok a páromnál erre fel pofozott hogy én mit képzelek magamról. Hogy ha szóba jönne az összeköltözés, hogy elköltöznék-e, erre azt kaptam hogy "leány össze költözik a párjával házasság előtt az egy cafka".
A páromhoz költöznék legszivesebben , egyedül él meg anyukájaval akinek bejövök, már az anyukája mondta hogy bármikor oda költözhetek!!
Van össze spórolt pénzem munkahely is hamarosan van. Nem bírom már az otthonom ideggel mert minden tiltott, nem csinálhatok semmit, tiltva és gyerekként kezel.
Csak szerintem gondolom hogy anyám hozzá áll a dolgokhoz hogy túlzás vagy tényleg bennem a hiba?
Mit tegyek????
nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget és válaszokat
30-asnak: nem ismered ezeket a fajta szülőket. Ezeknek a zsarnokság a céljuk. Sose engedik a gyereküket felnőni. Ezektől csak menekülni lehet, vagy lecsukatni őket (ugyanis bűncselekmény, amit tesznek, verni nem lehet családtagot).
Ha a sarkára áll, egy ilyen szülő csak még inkább bevadul. A kérdező anyja nemcsak agresszív, hanem ultrakonzervatív is. Az ilyenek azt gondolják, hogy a gyerek dolga az engedelmesség minden életkorban, minen körülmények közt. Ha megüti, azt gondolja, jogos testi fenyítés. Ha a gyerek fellázad, akár félig agyon is verheti, akár úgy elborulhat az agya, mert érzi, hogy elveszti a játékszerét, hogy meg is ölheti.
Egy ilyen sose neveli át magát! Önmagát fogja áldozatként beállítani, hogy az ő jó, engedelmes kislánya hogy megromlott, stb., a rokonságnál ezzel fogja sajnáltatni magát.
23 vagy, vszeg van pénzed, munkád, mire vársz, költözz el.
Én 20 múltam, amikor elmentem. Tény, nehéz volt, de megérte a nyugalomért és szabadságért (több lánnyal költözem össze a költségek eloszlatása érdekében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!