Van filipino szomszédod vagy látsz a városodban filipinokat?
Tele van a város velük.
Múltkor az egyik piros lámpánál leszálltam a bringámról, az egyik fillipínó csaj integett és mutogatott a biciklijére, leesett a lánc. Visszaraktam neki, ő meg elkezdte mondogatni, hogy "koszonom, koszonom" 😃
Veszprém megye
Nálunk is sokan vannak, az utcánkban is élnek páran, és nagyon normálisak. Semmi gond nincsen velük, eddig, akikkel találkoztam, nagyon jól beszéltek angolul, bár csak annyi interakciók voltak, hogy boltban pont hozzám (mint másik vásárló) jöttek oda kérdezni, vagy segítségért. Mások mesélték, hogy próbálkoznak alapabb magyar kifejezésekkel, ami szerintem remek hozzáállás tőlük.
Miskolcon is vannak sokan. Nekem nimcs velük problémám. Nem hangoskodnak, nem verekednek, normális emberek.
Meg mindig mosolyognak.
Pár hónap itt Magyarisztánban atán majd nem fognak mosolyogni.
1-es csak nem Tatabánya vagy Komárom? Én ott tapasztaltam az elmúlt években iszonyatos nagy ugrást ilyen téren, rengetegen vannak.
Mi Pest megyében lakunk, de falun, itt csak néhány turbános indiai van, igazán vicces mutatvány volt, mikor megjelentek a falunapon és nézték a traktorversenyt 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!