Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van filipino szomszédod vagy...

Van filipino szomszédod vagy látsz a városodban filipinokat?

Figyelt kérdés

2023. aug. 31. 16:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Tele van a város velük.

Múltkor az egyik piros lámpánál leszálltam a bringámról, az egyik fillipínó csaj integett és mutogatott a biciklijére, leesett a lánc. Visszaraktam neki, ő meg elkezdte mondogatni, hogy "koszonom, koszonom" 😃

2023. aug. 31. 18:16
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
#10 Ugyanezt mesélte rokonom, hogy nagyon udvariasak. Korábban szláv munkások voltak a városukban, azok folyamatosan balhéztak, ittak, szemeteltek. A filippínók nagyon szolidak, teljesen normálisak és dolgosan végzik a munkát (nála is van kettő mezőgazdasági munkán, megvan velük elégedve).
2023. aug. 31. 18:29
 13/20 anonim ***** válasza:
28%
Én csak filippinákat látok.
2023. aug. 31. 18:49
 14/20 anonim ***** válasza:
5%
Felénk kóreszok vannak
2023. szept. 1. 08:16
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

Veszprém megye

Nálunk is sokan vannak, az utcánkban is élnek páran, és nagyon normálisak. Semmi gond nincsen velük, eddig, akikkel találkoztam, nagyon jól beszéltek angolul, bár csak annyi interakciók voltak, hogy boltban pont hozzám (mint másik vásárló) jöttek oda kérdezni, vagy segítségért. Mások mesélték, hogy próbálkoznak alapabb magyar kifejezésekkel, ami szerintem remek hozzáállás tőlük.

2023. szept. 1. 09:31
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Nagyapám jóba lett a filippínó szomszédjával, aki aztán több hónapig járt át kötözni a lábát műtét után, és nem is pénzért, nagyon gondoskodó, katolikus emberek. Nagyon hálásak voltunk neki, mert mi másik városban lakunk, és nem tudtunk úgy gondoskodni a papáról.
2023. okt. 1. 11:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Miskolcon is vannak sokan. Nekem nimcs velük problémám. Nem hangoskodnak, nem verekednek, normális emberek.

Meg mindig mosolyognak.

Pár hónap itt Magyarisztánban atán majd nem fognak mosolyogni.

2023. dec. 17. 13:30
 18/20 anonim ***** válasza:
12%
Ha szomszédom filippinó lenne akkor 100% megtanulna viselkedni...
2023. dec. 22. 20:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy kérdés ha valaki itt 0 % pontozást kap az azt jelenti nemértenek vele egyet?
2024. jan. 2. 01:22
 20/20 anonim ***** válasza:

1-es csak nem Tatabánya vagy Komárom? Én ott tapasztaltam az elmúlt években iszonyatos nagy ugrást ilyen téren, rengetegen vannak.

Mi Pest megyében lakunk, de falun, itt csak néhány turbános indiai van, igazán vicces mutatvány volt, mikor megjelentek a falunapon és nézték a traktorversenyt 😃

2024. febr. 9. 09:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!