Szerintetek a szomszédasszonnynak miért nem mindegy, hogy én otthonról dolgozom, vagy egyáltalán mit csinálok?
Az ilyeneket le kell szarni.
Anno velünk is megcsinálta ezt a kertszomszéd. Én nem, de a feleségem itthonról dolgozott, néha most is. Akkor a banya elkezdte terjeszteni a faluban hogy neki milyen jó dolga van mert én eltartom Őt és nem kell csinálnia semmit sem. Meg amikor jó idő volt és a teraszon végezte a munkáját a laptopon akkor is megkapta azt hogy egész nap csak ott ül ahelyett hogy gondozná a kertet meg ilyenek.....
Persze nálam akkor telt be a pohár amikor elkezdte nekem magyarázni hogy totál hülye vagyok mert az asszonyom csak ül és nem csinál semmit, boltba is én járok (igen mert autóval munkából hazafele én szoktam ezeket letudni), meg hogy csak ki vagyok használva, meg figyeljem meg hogy egyszer eljön a nap amikor idegen férfiak fognak ide járkálni, de rá számítsak mert figyelni fogja ám. Akkor úgy felment bennem a pumpa hogy olyan szinten kiosztottam hogy azon teljesen elfehéredett és már én nekem esett rosszul, legszívesebben magamat vágtam volna szájba azokért a mondatokért. Persze picit tartottam hogy ha odamennek a gyerekei, unokái akkor tuti panaszkodni fog rám, Ők meg átjönnek ide pattogni, ezt ugyan megtörtént csak Ők nekem adtak igazat. Átjöttek szólni hogy Ők kérnek elnézést hogy a mama nem normális, pedig nem vagyunk jóba, sosem voltunk jóba a családdal viszont ebbe nekem volt igazam szerintük is. Én jól jöttem ki ebből, azóta a vénasszony köszönni sem köszön meg úgy leszarja hogy mi van. Meg nálunk a faluba jóformán csak aludni járnak haza a 60 év alattiak, és Ők vannak többségben, így az ilyen pletykák már nem igazán vannak nagy hatással a falu életére, mert néhány pletykafészken kívül kb mindenki leszarja.
Ne viccelj, párom munka miatt költözött Pestre, évek óta itt élünk, de rendszeresen látogatja az anyukáját.
Múltkor otthon voltunk náluk, az utcán leszólította valamelyik szomszéd, hogy ő hogyhogy itt van, csak nem kiengedték a börtönből?
Köpni-nyelni nem tudtunk. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!