Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha olyan helyre költözök ami...

Ha olyan helyre költözök ami rosszhírű, sok a cigány akkor az a lebölcsebb cselekedet, hogy minél kevesebbet járkáljak ott?

Figyelt kérdés
Kijövök a lakásból elmegyek a villamoshoz vagy buszhoz és minél hamarabb be a városba. Még bevásárolni is bemegyek a városba. A villamos úgyis haza hozza amit veszek nem nekem kell cipelni. Szerintetek okos döntés? Ott egyáltalán nem sétálgatok. Egészségügyi sétára is bemegyek a városba.
febr. 17. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért költözöl olyan helyre? És egyébként ez melyik környék?
febr. 17. 18:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Pesterzsébet. Kényszerből.
febr. 17. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ópályi sokkal rosszabb
febr. 17. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pesterzsébet annyira nem gáz
febr. 17. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egész életedben rettegésben akarsz élni, akkor hajrá, jó szórakozást.
febr. 17. 18:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Pesterzsébeten élek (nem tudom, melyik környékről van szó, mert nagy és sokféle), itt nincs gond.
febr. 17. 20:04
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 a 2b villamos Vörösmarty utca megállójától a kertvárosi rész felé. Baba utca környéke. Arról mit tudsz?
febr. 17. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Kijövök a lakásból elmegyek a villamoshoz vagy buszhoz és minél hamarabb be a városba. Még bevásárolni is bemegyek a városba. "

Ha van ott a közelben rendes közért - és tuti hogy van - akkor azzal szerintem jobban jársz. Gondold végig! Kimész a busz vagy villamosmegállóig, ott kell várakoznod, általában olyankor találják be az embert. Plusz ugyanez az átszállásoknál. Meg aztán keresztül kell menj több tömegközlekedési csomóponton ha a belvárosba mész, ott meg aztán szintén bőven lesznek gáz arcok, ezekben a csomópontokban. Szóval nem elég hogy több időt buksz, még potenciálisan sokkal több gáz alakkal is találkozol az utad során. Az meg ugye sokkal több lehetőség a balhéra.

Én azt mondom ha már odaköltöztél, kezdj el hozzáedződni a környékhez. Vegyél 1 sprayt, legyen a zsebedben (szinte biztos hogy sose fog kelleni, de jó ha van), és kezdj el napközben mászkálni helyben, ha dolgod van. Ésszel persze, értelmes keretek között, szóval nem kell besétálni a leggázabb utcákba ok nélkül nyilván. Idővel rájössz hogy mi mennyire oké, vagy biztonságos.

tegnapelőtt 00:37
 9/9 anonim ***** válasza:
1 millió $-ért sem költöznek oda…
ma 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!