A magyarok miért ennyire igénytelenek hogy nem adnak a környezetükre?
Járva az országot borzalmas.... házakon leomlott vakolat, kiégett fű, az utcák rendezetlenek, szemét, kosz, mocsok.
Én még ilyen igénytelen nemzettel nem találkoztam Európában, ez egyedi.
Nem, ez nem magyar mentalitás, és nem csak itt van gondozatlan kertek, meg házak, ez Kelet-európai mentalitás, balkánon is keleten is látni a magyar elhanyagolt házak kertekhez hasonlókat tömegével.
Sok kert elhanyagoltnak tűnik, mert a férfiemberek gyűjtögetik a sok "cuccot", mondván 1x valamikor valamihez kelleni fog, aztán egyre több ilyen cucc lesz a kertben. Az elhanyagolt házakra meg nincs pénz ált.
megöregedtünk, mindketten közel vagyunk a 80-hoz...
Ránk annyi igaz, hogy egyre ritkábban nyírom a füvet, söpröm a lombot, és nagyon nehezen festem a kerítést, meg amit kell.
Mi évszázadok óta magyarok vagyunk, szeretjük a környezetünket, de már elfáradtunk. Hiába a kertész, vagy egyéb vállalkozó, szar munkát végez némelyik, siet, sokért tartja a markát.
Szóval a kérdezőnek megnézném a cuccait, a szülői-nagyszülői házát(ha volt egyáotalán)..és ő mit tsz azért, hogy ne legyen szánalmas a környezet...
Még fiatabb koromban sokat jártam más országokban,(európaiban is)hát némelyik rémisztő volt...mégsem mondtam az emberekre, hogy igénytelenek...
Inkább a kérdező nagyképű, fingja sincs a társadalom mélységeiről
9.
A mamám 90 éves, de még mindig kertészkedik, rendben van minden.
Pár éve az egész ház festésen esett át, pedig 130.000 Ft-os nyugdíja van.
Tiszta porta, igényes kert, tiszta rendezett ház.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!