A magyarok miért ennyire igénytelenek hogy nem adnak a környezetükre?
Járva az országot borzalmas.... házakon leomlott vakolat, kiégett fű, az utcák rendezetlenek, szemét, kosz, mocsok.
Én még ilyen igénytelen nemzettel nem találkoztam Európában, ez egyedi.
A szegénységnek semmi köze az igénytelenséghez, két külön dolog.
Egy házat mindig újítgatni, pláne kívülről, sokaknak nincs pénze.
Időseknek, akiknek nincs segítségre már az igényességre sincs fizikai ereje, mint ahogy azt a #9-es is írta.
A magyarok többsége igényes a házára, amit tud, azt rendben is tartja saját erejéből.Akinek van pénze, az költ is a házára.
"az utcák rendezetlenek"
Ezt a helyi önkormányzatnak és az államnak a felelőssége rendben tartani.
Mutass már egy olyan országot, ahol a lakosság tartja rendben az utcákat ingyen, a szabadidejükben.
Nincs ilyen.
"A szegénységnek semmi köze az igénytelenséghez, két külön dolog."
Na ez nem igaz. Nézz körül Budáb a 2. kerületven vagy a várban és nézd meg a Havanna lakótelepet vagy a nyolckert. Valahogy a szegény környék utcái lesznek teleszemetelve és teleszarva.
#14 Jó, most ilyen elcigányosodott gettókat ne vegyünk már a magyarokról szóló kérdéshez.
Valamint a lakótelep az nem azonos műfaj a családi övezettel.
15
A szegénység és az igénytelenség kapcsolatáról beszéltünk. Ne tereld a témát. Rengeted szegény magyar család él indokolatlanul szennyes körülmények közt. Láttam sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!